free download 78 travel guides written by experts

THE PRACTICE, finalista la prima editie Global SABRE Awards

Prima ediție a Global SABRE, varianta internațională a prestigioasei competiții europene SABRE Awards, aduce și prima nominalizare a agenției THE PRACTICE, desemnată finalistă la categoria Employee Communications, pentru campania “Crazy About Computers” (client TechTeam Global).

Competiția Global SABRE își propune să desemneze cele mai bune programe de PR din lume, selecția finaliștilor fiind realizată în principal din rândul câștigătorilor competițiilor regionale ale SABRE Awards din EMEA, America de Nord și Asia-Pacific.

THE PRACTICE a intrat în finala Global SABRE ca urmare a câștigării trofeului Gold SABRE pentru cea mai bună campanie de comunicare internă realizată la nivel european. În cadrul categoriei Employee Communications a Global SABRE Awards, THE PRACTICE concurează cu agenții de relații publice de top din Statele Unite ale Americii, Australia, Franța și Portugalia.

“Tradiția THE PRACTICE de a realiza an de an campanii ce ajung să fie premiate la SABRE capătă acum un suflu nou. Suntem onorați să ne numărăm printre finaliștii primei ediții a Global SABRE Awards și emoționați să vedem numele campaniei TechTeam alături de programe de comunicare ale unor agenții de prestigiu din lume.”, declară Oana Bulexa, Client Service Director THE PRACTICE.

La prima ediție a Global SABRE Awards vor fi acordate premii pentru 28 de categorii de concurs, grupate în 8 mari secțiuni: Marketing Communications, Corporate Reputation, Engaging Society, Advocacy, Media Relations, Digital and Social Media, Events, Specialist Audience. Lista finaliștilor este disponibilă pe website-ul Holmes Report (www.holmesreport.com). Câștigătorii vor fi anunțați în data de 29 septembrie.

Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) sunt organizate de The Holmes Group (www.holmesreport.com), companie condusă de Paul Holmes, cel mai apreciat analist din lume al domeniului relațiilor publice. Premiile SABRE au fost pentru prima dată organizate în SUA și astăzi, cu o tradiție de un sfert de veac, sunt recunoscute ca fiind cea mai veche și importantă competiție de PR de pe continentul american.

Global SABRE Awards este organizată de The Holmes Group în parteneriat cu ICCO – International Communications Consultancy Organization.

Bucuresti, 07.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *