metalshow

THE PRACTICE construieste pe baze solide impreuna cu Carpatcement Holding

Agentia de relatii publice THE PRACTICE – powered by Leo Burnett gestioneaza de la inceputul acestui an intreaga comunicare pentru Carpatcement Holding. Contul a fost castigat in urma unei licitatii la care THE PRACTICE a fost invitata la finalul anului trecut. Contractul a fost semnat pe o perioada de un an, timp in care agentia va derula proiecte care vizeaza atat comunicarea corporativa, cat si cea de business-to-business.

Carpatcement Holding este lider pe piata de ciment din Romania, parte din grupul HeidelbergCement, lider mondial in domeniul materialelor de constructie.

“Pe consultantii din echipa THE PRACTICE ii cunosc foarte bine si stiu ca au experienta in comunicarea pe industria cimentului. M-am bucurat sa vad ca in cadrul licitatiei ei au demonstrat pentru inca o data ca, pe langa o intelegere profunda a domeniului, stiu sa vina cu propuneri creative de PR perfect aplicate la nevoile de comunicare ale companiei noastre”, a declarat Bogdan Arnautu, Communication Manager Carpatcement Holding.

Echipa care a ajutat la castigarea acestui cont este formată din: Stefania Stavrositu – Senior Consultant, Alina Mincan – Consultant si Gabriela Lungu – Managing Partner.

THE PRACTICE se pozitioneaza ca o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale. THE PRACTICE activeaza in parteneriat cu Leo Burnett, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania.

Bucuresti, 12.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *