free download 78 travel guides written by experts

“The New Beginning” la Bucharest Fashion Week

A doua seara a celui mai important eveniment de moda din Romania, Bucharest Fashion Week (12-15 noiembrie, Rin Grand Hotel), va reprezenta un nou inceput pentru unul dintre cei mai non-conformisti designeri romani, Stefan Musca.

Cunoscut de 9 ani pentru tinutele sale de clubbing si jeanswear, Stefan Musca va dezvalui publicului noul sau stil vestimentar, new urbanwear cu elemente grunge si glam rock, completat de colectia de accesorii din piele hand-made, special create de stilistul Oana Vasiloiu pentru Casa Stefan Musca. Astfel, colectia – eveniment “The New Beginning” propune, pe linga viziunea originala a creatorilor ei asupra trend-urilor din 2009, si un concept original de armonizare a hainelor cu accesoriile, un nou mod de a privi rolul fiecarui element al tinutei vestimentare in raport cu intregul.

Pe catwalk vor urca vedetele de televiziune Razvan si Dani, impreuna cu Radu Valcan (Prima TV). Coafurile si make-up-ul vor fi realizate de catre cunoscuti specialisti in domeniu.

Prezentarea “The New Beginning” va avea loc maine, miercuri, 12 noiembrie a.c., incepand cu ora 19:45, la Rin Grand Hotel.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *