free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel transmite live evenimentul PR Garden

The Money Channel va transmite maine, 17 septembrie, incepand cu 19:30  evenimentul de lansare al seriei  "PR Garden"  organizate de Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice. Primul eveniment PR Garden va avea ca tema “ Comunicarea in situatii de criza”. La discutii vor participa, in calitate de invitati, Daniel Apostol,  Redactor Sef si Realizator  The Money Channel, Corneliu Cojocaru, Director de Comunicare BCR – Erste si Liviu Ion, Director de Comunicare Dacia Group. Guest speakerul evenimentului va fi Horea Murgu, presedinte Coaching Institute.

Daniel Apostol este Redactor sef si Realizator al emisiunilor Market Briefing si Finante Personale la The Money Channel. Daniel a urmat Şcoala de Jurnalism BBC şi şi-a început activitatea ca reporter şi realizator de radio şi corespondent BBC şi Radio Europa Liberă. Deţine un MBA cu specializarea în marketing, este trainer autorizat în jurnalism şi a susţinut cursuri în cadrul Centrului de Jurnalism Independent. 

"PR Garden" reprezinta o serie de evenimente organizate de ARRP cu scopul de a le oferi specialistilor in comunicare un cadru informal de networking si de impartasire a experientelor profesionale.

 Bucuresti, 16.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *