metalshow

The Money Channel te invita la avanpremiera primului

concurs interactiv de cultura de economica

Prima editie a “Testulului de afacereza”, noua emisiune, ce va intra in grila de programe The Money Channel in martie, va fi difuzata duminica 16 martie, orele 21:30, pe Realitatea TV si The Money Channel si va fi de fapt o avanpremiera cu invitati speciali, reprezentanti ai comunitatii de business.

Primii care vor da “Testul de afacereza” vor fi fi Bogdan Baltazar, Silviu Prigoana si Octavian Radu. Ei vor demonstra, duminica, cum poti sa treci acest test. “Testul de afacereza” reprezinta prima executie din cadrul noii platforme de comunicare a postului de televiziune si este primul concurs de cultura economica ce isi propune sa testeze si sa recompenseze cunostintele economice ale concurentilor, dar si ale telespectatorilor.

“Ne-am gandit ca avanpremiera sa fie ceva mai special, de aceea am invitat vorbitori nativi de “afacereza”. Cei care vor sa se inscrie in concurs au sansa sa invete de la cei care apatin comunitatii de business, dar si sa se familiarizeze cu formatul noii emisiunii”, spune Sorin Freciu, gazda emisiunii.

Programul este un QUIZ Show, in direct, cu retorica light-divertisment, dar in acelasi timp educativa. Este primul concurs de cultura economica care da sansa concurentilor si telespectatorilor de a fi testati, de a invata de la un business guru secretele “afacerezei”, dar si de a castiga bani. Vor fi testate cunostintele economice ale concurentilor, capacitatea acestora de a-si asuma riscuri, dar si stapanirea de sine. De asemenea, programul are o importanta componenta interactiva, evidentiata prin contactul direct cu telespectatorul, acesta avand posibilitatea de a interveni, in direct, in show si de a selecta intrebarile adresate concurentilor.

“Acest tip de interactivitate este unic in peisajul concursurilor TV din Romania. Nici un alt concurs de televiziune nu si-a mai invitat telespectatorii sa intre in direct si sa stabileasca ierarhia finala a concurentilor, prin desemnarea domeniilor din care sa raspunda. Si asta nu e tot. La “Testul de afacereza”, toti participantii castiga: castigatorii, pot ajunge la premii in bani de peste 15 000 de euro lunar, adica 1000 de euro pe zi, ceilalti concurenti au premii de consolare, iar telespectatorii pot castiga 100 de euro, daca raspund la intrebarea zilei, dar si cunostinte importante, pe care le pot valorifica ulterior. Banii castigati la avanpremiera concursului, se vor reporta pentru editia urmatoare. Pe 31 martie, cand lansam emisiunea, cel care castiga “Testul de Afacereza” va avea sansa de sa plece acasa cu 2000 de euro, in prima zi ”, spune Sorin Freciu.

“Testul de afacereza” se adreseaza tuturor celor sunt interesati de domeniu, celor ca simt nevoia de a-si imbunatati cunostintele de business, de a intelege mai bine cum functioneaza mediul economic si doresc sa se familiarizeze cu conceptele din spatele fenomenele economice. “Concurentii “Testului de afacereza” vor fi persoane cu un simt dezvoltat al riscului, persoane dinamice, care stapanesc concepte economice, au calitati de lider si nu se sfiesc sa joace”, mai spune Sorin Freciu.

Emisiunea va fi lansata pe 31 martie si va avea loc de luni pana la joi, intre orele 21:30 -22:00, numai la The Money Channel.

Pentru mai multe detalii despre concurs puteti intra pe www.afacereza.ro.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *