free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel prezinta “Miza judetelor”

The Money Channel lanseaza astazi un nou proiect editorial “Care-i miza ?”. Postul de televiziune va realiza o serie de documentare, editii speciale si dezbateri live prin care isi propune sa prezinte telespectatorilor argumentul competitiv al fiecarui judet din tara si MIZA economica care transforma functia de presedinte de Consiliu Judetean in principala pozitie decidenta cu privire la dezvoltarea comunitatilor locale. Astfel, telespectatorii vor afla care sunt mizele economice majore ale fiecarui judet si cifra estimata a banilor pusi in joc. Miza economica va fi data de totalitatea elementelor macro si microeconomice la nivel de judet si de capacitatea de derulare a proiectelor de investitie si dezvoltare cu valoare mare: noduri comerciale, noduri rutiere generatoare de infrastructura comerciala si industriala, pozitionarea traseelor majore de telecomunicatii si transport –culoarele majore de transport generatoare de infrastructura rutiera, feroviara,
aeroportuara, marile proiecte, oportunitati dar si marile neajunsuri– analiza SWOT (plusuri si minusuri, oportunitati si amenintari) a judetelor.

Daniel Apostol, editor coordonator la Money Channel spune ca proiectul editorial va arata si bogatiile specifice cu potential de exploatare: judete cu paduri, judete “latifundiare”, judete cu platforme tehnologice si industriale, judete cu infrastructura portuara, judete cu resurse naturale deosebite(gaz, petrol, marmura-ciment-materiale de constructii, lemn, apa, resurse naturale deosebite cu potential de exploatare prin finantari majore: regiuni montane, Delta, litoralul, regiuni viticole.

The Money Channel va difuza intre orele 21:00- 23:00 o serie de dezbateri live din principalele sase judete ale tarii: in judetul Cluj cu Radu Soviani (3 iunie); in Ilfov, cu Dan Suciu (4 iunie); in Prahova cu Daniel Apostol (6 iunie);  in Costanta, cu Radu Soviani (9 iunie);  in  Timis, cu Daniel Apostol (11 iunie); in judetul Dolj, cu Dan Suciu (12 iunie). "Dezbaterea pe care o vom televiza pentru inceput in sase dintre judetele tarii va aduce fata in fata reprezentantii mediului de afaceri local – care vor defini singuri miza fiecarui judet in parte si care vor construi lista de prioritati economice locale -cu castigatorul functiei de presedinte al Consiliului Judetean, adica cu cel de semnatura caruia va depinde realizarea acestor proiecte", a adaugat  Daniel Apostol.

Miza e mare, invingatorul si-a luat postul, ce face cu el? Cum se cheltuie banii in judete cu mize mari?. Acestea sunt intrebarile la care The Money Channel isi propune sa raspunda telespectatorilor sai in urmatoarea etapa a proiectului. Seria de reportaje, editii speciale si dezbateri live continua. De aceasta data postul de televiziune va face o analiza pe termen lung, a fiecarei agende de lucru a castigatorilor alegerilor judetene. Telespectatorii vor afla cine si ce proiect aspira la finatari, cum se administreaza bugetul  ce promisiuni electrorale au devenit obiective realizate si cum.

"Analizam fiecare agenda de lucru a castigatorilor din campania electorala si, pe termen lung (mandatul pentru care au fost alesi) vom prezenta pas cu pas realizari sau nerealizari ale principalelor obiective din agenda electorala care au ca obiect MIZA judetului respectiv", spune redactorul sef Sorin Freciu.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *