free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel prezinta astazi solutiile Guvernului Privat pe tema “Agricultura”

Astazi, incepand cu ora 17:15, televiziunea de business The Money Channel isi invita telespectatorii la o noua editie a emisiunii “Guvernul Privat”. Emisiunea va pune in discutie concluziile dezbaterii pe tema “Agricultura” din cadrul proiectului Business Standard, Guvernul Privat.

Reuniti intr-o “sedinta de guvern” in cadrul proiectului initiat de Business Standard, membrii comunitatii de business si-au stabilit o agenda de prioritati pentru imbunatatirea situatiei din sectorul agricol. Printre acestea, se numara: plata la timp a subventiilor catre fermieri, comasarea terenurilor, facilitarea accesului la programele de finantare, schimbarea legii functionarului public, rezolvarea regimului proprietatii,  un sistem coerent de informatii, taxe rezonabile, si nu in ultimul rand redeschiderea negocierilor cu UE pe anumite segmente ale agriculturii. Despre toate acestea vor discuta astazi, in cadrul emisiunii de la The Money Channel, invitatii lui Dan Suciu: Viorela Pitulice, jurnalist Business Standard, Aurel Popescu, presedintele Rompan, Costel Caras, presedinte al Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania si, prin telefon, Adrian Porumboiu Presedintele Racova Com Agro – Pan Vaslui.

"Guvernul Privat” este o initiativa prin care cotidianul de afaceri, Business Standard isi propune sa creeze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

Proiectul este structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare.

Pentru mai multe detalii despre proiect, calendarul dezbaterilor si participantii la discutiile pe tema “Agricultura” intra pe www.guvernulprivat.ro. De asemenea, cei interesati pot participa la dezbaterile online. Cele mai bune comentarii de pe site vor fi publicate, lunea si miercurea, in cotidianul Business Standard. Tot pe guvernulprivat.ro puteti urmari dezbaterile de la The Money Channel pe temele: mediu-energie, sanatate, educatie-piata muncii, infrastructura si finante-fiscalitate. The Money Channel difuzeaza emisiunea „Guvernul Privat” in fiecare zi de miercuri, la ora 17:15.

Citeste propunerile venite din partea mediului de business pentru un turism la nivel european in pagina saptamanala de Horeca, in editia din 20 noiembrie a cotidianului de afaceri  Business Standard si pe www.guvernulprivat.ro.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *