free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel, premiat la Gala Premiilor Pietei de Capital 2008

Miercuri, 19 noiembrie, Radisson SAS Hotel din Bucuresti a gazduit Ceremonia de premiere a Laureatilor celei de a saptea editii a Galei Premiilor Pietei de Capital. Postul de televiziune The Money Channel a fost recompensat cu trei premii, semn al consideratiei de care se bucura in randul brokerilor si profesionistilor in domeniu.

The Money Channel a primit, din partea Asociatiei Brokerilor, premiul pentru cea mai apreciata initiativa in sustinerea si promovarea pietei de capital.

Premiul pentru cel mai consecvent comentator al pietei bursiere (tv, radio, presa scrisa) a fost castigat de LIDIA FOCSAN, corespondentul permanent The Money Channel, la Bursa de Valori Bucuresti.

 “E o onoare pentru mine sa primesc aceasta importanta distictie. Multumesc celor care m-au votat si apreciaza in acest fel ceea ce fac de mai bine de doi ani si jumatate pentru piata de capital”, a declarat audientei Lidia Focsan.

Andreea Negru, realizator al emisiunilor cu specific bursier Opening Bell, Business Line si Ora Miliardarilor, a fost votata de public la categoria premiilor de excelenta pentru profesionalism in reflectarea pietei de capital. Andreea s-a alaturat echipei The Money Channel din 2006, de la lansarea postului. Piata de capital a reprezentat inca din anii de facultate o prioritate, fapt reflectat de activitatea profesionala si de vizibilitatea de care se bucura in domeniul bursier.

“Premiul obtinut la reprezinta pentru mine confirmarea ca munca mea este apreciata de public. Practic, un jurnalist nu reprezinta nimic fara consumatorul de informatie caruia i se adreseaza. Comunitatea brokerilor si publicul mi-a aratat prin acest premiu increderea pe care mi-o ofera, iar eu ma angajez sa nu-i dezamagesc!”, spune Andreea Negru.

Cotidianul de afaceri Business Standard a fost si el nominalizat la categoria “premiul de excelenta pentru calitatea analizei pietei de capital acordat unei publicatii de specialitate », iar  la categoria cel mai consecvent comentator al pietei bursiere (tv, radio, presa scrisa)”, a fost nominalizat Catalin Ciocan, editor Piata de capital Business Standard.

In cadrul evenimentului s-au mai acordat premii companiilor listate, investitorilor si persoanelor care au contribuit in ultimul an prin initiativele lor la promovarea pietei de capital din Romania.

Gala Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinta pentru piata de capital, ajungand in acest an la a saptea editie.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *