free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel lanseaza emisiunea “Interesul Investitorilor”

The Money Channel lanseaza un nou proiect editorial, care va include noi productii, alaturi de o serie de stiri, reportaje si transmisii live, despre piata fondurilor mutuale de investitii. Proiectul se va derula pe parcursul a patru saptamani si debuteaza astazi cu o editie speciala a emisiunii “Interesul Investitorilor”, o emisiune cu caracter educativ, dedicata tuturor celor care au investitii in fonduri mutuale sau care urmaresc realizarea unor plasamente in astfel de instrumente financiare.
Emisiunea “Interesul Investitorilor” va prezenta saptamanal, informatii interesante, utile incepatorului in piata de capital sau financiara, cu exemple, studii de caz si solutii pentru diverse probleme. Realizata de Laurentiu Rosoiu, “Interesul Investitorilor” va analiza in fiecare editie, alaturi de invitatii sai, oportunitatile oferite de industria fondurilor mutuale de investitii din Romania, in context regional, european si global.

Invitatii editiei speciale din aceasta seara, Eugen Voicu, presedinte Aviva Investors si Razvan Rusu, director investitii, in cadrul aceleiasi companii, vor discuta despre recentele schimbari de la Aviva.

Emisiunea “Interesul Investitorilor” se va difuza in fiecare luni, in direct, in intervalul orar 19.00-20.00, timp de patru saptamani.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *