free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel difuzeaza astazi, incepand cu ora 17:15

emisiunea “Guvernul Privat”

Emisiunea isi propune sa puna in discutie concluziile dezbaterii pe tema infrastructurii, prima etapa a proiectului Business Standard, Guvernul Privat. Invitatii lui Dan Suciu, realizatorului emisiunii, vor fi Dan Nica, deputat PSD, senatorul PDL Radu Berceanu, George Toma Mucibabici, presedinte Deloitte si jurnalistul Business Standard, Lucian Davidescu. Exproprieri in interes public mai rapide, prin decizii ferme, si mai multa transparenta in atribuirea licitatiilor pentru proiectele de infrastructura, care sa faca parte dintr-un Master Plan, revizuit o data la sapte ani, agreat de toate partidele, sunt doar doua dintre masurile pe care mediul de afaceri le-a propus ca prioritati pentru viitorul guvern, in timpul dezbaterii cu tema Infrastructura, gazduita de cotidianul Business Standard. Dezbaterea care a avut loc pe 10 octombrie a avut ca invitati reprezentanti ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania sau Amcham, reprezentanti de la companii cu flote auto importante si de la Uniunea Transportatorilor Rutieri, dar si consultanti specializati, de talia fostilor bancheri George Mucibabici si Dan Bunea.

“Guvernul Privat” este o initiativa prin care cotidianul de afaceri Business Standard isi propune sa creze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

Proiectul este structurat pe urmatoarele teme de discuţie: infrastructura, educatie-piaţa muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare. Acestea vor face obiectul dezbaterilor in grupuri de lucru specializate, alcatuite din oameni de afaceri, top manageri, consultanti si experti din societatea civila. Concluziile dezbaterilor gazduite de Business Standard si Money Channel vor fi cumulate intr-un document care va fi pus pe masa viitorului executiv.

Pentru mai multe detalii despre proiect, calendarul dezbaterilor, participantii la discutiile pe tema infrastructurii si solutiile propuse de acestia intra: pe www.guvernulprivat.ro. De asemenea, cei interesati pot participa la dezbaterile online. Cele mai bune solutii vor fi publicate in cotidianul Business Standard.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *