Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Money Channel Business Tour poposeste la Galati

Vineri, 8 mai, The Money Channel Business Tour invita comunitatea de business locala si autoritatile la dezbaterea “Galati – oras siderurgic si artera comercial-fluviala europeana”. Cea de-a patra dezbatere din seria The Money Channel Business Tour isi propune sa prezinte situatia economica a regiunii, oportunitatile de dezvoltare, problemele, dar si solutiile pentru depasirea crizei economice actuale. Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Galati si va fi transmis in direct de postul de televiziune The Money Channel, incepand cu ora 9:30.

Discutiile se vor axa pe rolul administratiei publice in atragerea investitiilor, implicarea comunitatii de afaceri locale in eliminarea decalajelor centru-provincie, fonduri europene, dar si pe solutiile anti-criza. Vor fi prezentate studii de caz, propuneri si solutii menite sa conduca la dezvoltarea si sustinerea industriilor cu traditie in regiune -industria siderurgica-, pana la gasirea unor solutii alternative, cum ar fi  sustinerea industriei de software si dezvoltarea turismului.

Printre participantii la eveniment se numara Eugen Chebac – Presedinte Consiliul Judetean Galati, Dumitru Nicolae –  Primar, Primaria Municipiului Galati, Lilion-Dan Gogoncea -Presedinte, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Dezbaterea este moderata de Dan Suciu, realizator The Money Channel.

Urmatoarele judete in care sunt programate dezbateri in cadrul The Money Channel Business Tour sunt: Targoviste, Bacau, Baia Mare, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

Bucuresti, 04.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *