free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel Business Tour ia pulsul economiei in Maramures

Orasul Baia Mare va gazdui vineri, 29 mai, cea de a saptea dezbatere The Money Channel Business Tour: Baia Mare – Poarta Maramuresului catre o economie bazata pe traditii. Dezbaterea The Money Channel Business Tour  este realizata de Grupul de presa Realiatatea-Catavencu si The Money Channel si va fi transmisa in direct de postul de televiziune de business, incepand cu ora 10.

Baia Mare a facut cu succes tranzitia de la minerit si metalurgie la o economie bazata pe servicii si constructii. Urmatorul pas este dezvoltarea turismului. The Money Channel merge in Maramures pentru a lua pulsul unei economii care se uita spre viitor fara insa a uita traditia. Evenimentul va aseza fata in fata comunitatea de business locala si autoritatile pentru a identifica impreuna oportunitatile de crestere economica a regiunii.

Printre participantii la eveniment se numara Cristian Anghel – Primar, Baia Mare, Mircea Man – Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Pocol Sandu Bombonel -Prefect Maramures, Gheorghe Maracas-Presedinte Camera de Comert si Industrie Maramures, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare. Evenimentul este moderat de Dan Suciu, realizator The Money Channel.

Urmatoarele judete in care vor avea loc dezbateri The Money Channel Business Tour sunt: Brasov, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Loteriei Romane.

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *