Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Money Channel Busines Tour prezinta:  Bacau, nod economic important in Moldova

Bacaul inseamna oportunitati de dezvoltare a unei infrastructuri rutiere moderne, dar ramane in acelasi timp un important nod feroviar si aerian ce leaga regiunea de intreaga lume, facilitand exporturile si turismul. Multe companii cu sediul la Bacau s-au extins cu succes in toata tara. Despre urmatoarea etapa in dezvoltarea judetului Bacau aflati, pe 22 mai, in cadrul dezbaterii “Bacau, nod economic important in Moldova”. Invitat special Emil Boc, Premierul Romaniei.
 
Evenimentul, organizat de grupul media Realitatea-Catavencu si The Money Channel  va fi transmis in direct de televiziunea de business, incepand cu ora 09:30. Discutiile se vor axa pe atuurile regiunii si potentialul sau de dezvoltare, metode de economisire si relansare economica a sistemului financiar bancar, dezvoltarea infrastructurii si absorbtia de fonduri europene.
 
La eveniment vor fi prezenti  Crin Antonescu – Senator de Bucuresti, Romeo Stavarache – Primar al Municipiului Bacau, Dragos Adrian Benea-Presedinte Consiliul Judetean Bacau, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare.

Dezbaterea este moderata de Radu Soviani si Andreea Negru, realizatori The Money Channel.
 
Urmatoarele judete in care vor avea loc dezbateri The Money Channel Business Tour sunt: Maramures, Brasov, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.
 
Evenimentul este realizat cu sprijinul CEC Bank.

Mai multe detalii despre proiect si dezbateri pe www.tmctv.ro/businesstour.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *