Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Light Cinema lanseaza “The 6D Experience powered by The Light Cinema”

La 1 iunie 2009, The Light Cinema, primul si singurul cinematograf 100% digital din Romania, lanseaza un proiect in totalitate nou pentru Bucuresti: “6D Experience powered by The Light Cinema”.

Este vorba de o experienta 6D exceptionala, in care tehnologii digitale de ultima generatie se combina stralucit pentru a oferi spectatorului senzatii nemaincercate pana acum si in care ii sunt antrenate la maximum toate simturile.

O sala speciala a fost construita in intregime in Austria si va fi instalata in Liberty Center, la etajul 2, in imediata vecinatate a spatiului cinematografului. Sala, cu o suprafata de 11m x 6m, este prevazuta cu un ecran de 4m x 6m si are o capacitate de 40 de locuri.

Venera Munjev, director The Light Cinema: „Ne dorim sa se bucure de aceasta experienta neobisnuita un public cat mai numeros. Nu intamplator, inauguram 6D Experience pe 1 iunie, ca un semn al atentiei pe care o acordam copiilor si familiei. Programul se va derula pe tot parcursul zilei, cu incepere de la orele 12 si pana tarziu in noapte, dupa 22.30. Asa cum v-am obisnuit la The Light, nu vor lipsi nici promotiile, nici preturile reduse pentru copii. Va invitam sa le descoperiti fiind oaspetii nostri in cutia magica.”

Experienta 6D combina tehnologia digitala 3D cu miscarea, senzatii tactile sau olfactive, vantul sau ploaia, pe fundalul unor povesti spectaculoase. Spectatorii sunt invitati sa aleaga pentru inceput dintr-o selectie de 4 filme, fiecare cu o durata intre 5 si 15 minute, urmand ca pe viitor sa fie disponibile tot mai multe titluri. Preturile biletelor vor varia intre 8 si 15 lei/ film, copii beneficiind de preturi speciale.

Pentru program, va rugam sa accesati www.thelightcinemas.ro, sau sunati la 021 369 97 97 sau 021 369 97 40; iar pentru achizitionarea de bilete, vizitati casele de bilete ale cinematografului .

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *