free download 78 travel guides written by experts

The Legends of The BlackTop Romania ’09 topeste rivalitatea cluburilor Steaua si Rapid!

Evolutia AND 1 in “The Legends of The Black Top Romania Tour ’09” leaga prietenii:

Rivalitatea Steaua – Rapid: in sfarsit invinsa!!!!

Pentru prima data rivalitatea cluburilor Steaua si Rapid a fost invinsa! Nu, nu ne referim la fotbal, ci la echipele de baschet ale sectorului 6: CSA Steaua Turabo si Rapid. Pentru prima data in istorie, cele doua echipe lupta pentru acelasi obiectiv datorita initiativei ADCSR, Centrului Cultural European Sector 6 si Respect Company de a-i pune fata in fata cu gigantii stret-ball-ului mondial.

Cu 21 de titluri de campioană stranse de-a lungul istoriei baschetbalistice a clubului, echipa de baschet a clubului Steaua revine in forta participand la evenimentul “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09” impotriva legendarilor AND 1 din SUA. Si pentru ca adversarii nu sunt deloc de ignorat, Steaua si-a unit puterile cu clubul Rapid, la fel de dornic sa demonstreze publicului ca este o echipa cat se poate de valoroasa.

Jucatorii celor doua echipe isi vor pune in evidenta calitatile sportive pe parchetul Salii Polivalente din Bucuresti pe data de 14 septembrie, incepand cu orele 19.00. Pentru deschiderea show-ului artistul Alex Velea, la randul sau amator de baschet, a pregatit o coregrafie speciala, iar in pauza dintre meciuri spectatorii vor putea demonstra ca sunt la inaltime inscriind un cos de la mijlocul terenului. Cine reuseste, poate reveni rapid cu rotile pe pamant, castigand un scuter Peda Desire oferit de ATVROM.

Va reamintim ca biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’,Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr.205, Baneasa Shopping City, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON.

Informatii generale:

Meciurile de baschet se vor disputa dupa cum urmeaza:

– pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA;
– pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur a Sibiului, constituiti in “LEGENDELE SIBIULUI”;
– pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA STEAUA-TURABO SI RAPID BUCURESTI, formand echipa SELECTIONATA SECTOR 6.

Componentii echipei AND 1 ce vor fi prezenti in Romania au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:

– The AND 1 Mixtape Tour ;
– Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);
– Evenimente (ESPN City Slam Dunk, NBA All Star Games);
– Filme de televiziune (ESPN:Streeball, CrossOver, Semi-Pro);
– Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew, NBA Allstar Games).

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company, cu sprijinul Centrului Cultural European Sector 6, si Primaria Sectorului 6 si sustinut de Baneasa Drive Cinema, Gatorade, Continental Hotels, Rin Grand Hotel, SimpaTrans-Ankai, ATV ROM, Antena 1 Sibiu, NCN TV Cluj-Napoca, Eveniment Sibiu, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, 24 FUN, Sibiu 100%, www.pubbing.ro, Ooops Media, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro si prezentat de Radio ZU.

Bucuresti, 26.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *