Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Knocks au lansat EP-ul “So Classic”

The Knocks au lansat un nou single "Collect My Love" in colaborare cu actorul Alex Newell din popularul serial GLEE. Single-ul este extras de pe cel mai recent EP, "So Classic" .

Anul 2015 a fost unul foarte ocupat pentru grupul new yorkez The Knocks, culminand cu aceasta dezvaluire indelung asteptata.

Publicul a putut face cunostinta cu sound-ul noului EP odata cu lansarea precedenta, cea a piesei "Classic", care ii are ca guest stars pe cei de la Powers si care vine la pachet cu un videoclip catchy si amuzant.

The Knocks este grupul celor doi producatori originari din New York, JPatt si B-Roc, care au reusit sa isi construiasca un palmares de remixuri si piese originale extrem de apreciate, de-a lungul celor 7 ani de cariera. Spre exemplu, prestigioasa publicatie NME i-au inclus pe cei doi in topul celor mai buni 20 de producatori muzicali.

Pasiunea lui JPatt pentru soul si funk si a lui B-Roc pentru trip-hop si hip-hop au construit un sound complex si inedit. Cei doi au devenit cunoscuti odata cu remixurile realizate pentru artisti ca Haim, Santigold, Foster The People, Two Door Cinema, Ellie Goulding, Passion Pit sau The 1975, insa s-au consacrat in special cu productiile lor originale.

Bucuresti, 09.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *