free download 78 travel guides written by experts

The Industry te trimite la The AIBS International Media Excellence Awards

Revista de media – The Industry ii trimite pe cei cu adevarat pasionati de comunicare la AIBS International Media Excellence Awards, Londra, pentru a afla ultimele trenduri si insight-uri din industrie. Pentru a participa la acest festival, The Industry ii provoaca pe toti entuziastii de media la un test de creativitate.

AIBS International Media Excellence Awards este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de media pe plan international – programe si formate de succes, personalitati marcante, varfuri ale industriei… Cei cu adevarat pasionati de domeniu vor putea sa participe live in data de 9 noiembrie la acest eveniment alaturi de profesionisti din intreaga lume.

Pentru a merge la festival, participantii trebuie, in primul rand, sa demonstreze ca isi doresc intr-adevar acest lucru. Provocarea cea mare consta, insa, in promovarea unei emisiuni sau a unui serial (productii romanesti) in cel mai neconventional mod posibil, unui target la alegere. Participantii pot sa decida formatul cel mai la indemana pentru rezolvarea briefului: text, desen, fotografie sau film. Juriul, format din redactia the Industry va decide castigatorul. Raspunsurile trebuie trimise pana la data de 15 octombrie. Mai multe detalii se pot gasi pe www.theindustry.ro

The Industry este revista de media esentiala pentru toti cei care vor sa fie la current cu miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii, evenimentele insemnate din domeniu. Coordonatorul editorial al proiectului este analistul Iulian Comanescu, iar layout-ul poarta semnatura agentiei de creatie Griffon&Swans. Numarul demo poate fi rasfoit virtual aici: //issuu.com/the-industry

In primul numar figureaza, printre multe altele, o analiza a grilelor de toamna, o discutie onesta cu producatorii celor mai importante show-uri de televiziune, un estimat al pietei de publicitate in 2011 si o prezentare a celor mai talentati art directori din Romania.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *