free download 78 travel guides written by experts

The House PR Agency comunica pentru allboutique.ro

The House PR Agency, un proiect ieşit din tiparul agenţiilor clasice, comunică pentru allboutique.ro, o platformă de fashion care promovează moda românească şi susţine industria textilă autohtonă – articolele vestimentare şi accesoriile comercializate online sunt fabricate exclusiv în România. Agenţia susţine brand-ul prin comunicare corporate, servicii de media relations şi online PR.

Fondatoarea afacerii allboutique.ro, Cătălina Brînză, a lansat brand-ul pe piaţă din dorinţa de a promova producători şi designeri români, care creează haine de calitate la preţuri accesibile şi în ediţii limitate. De obicei, acestea nu se regăsesc în magazinele de retail sau pe alte platforme online existente pe piaţă. Povestea de antreprenoriat în lumea modei este o reţetă ce îmbină o experienţă de aproape 10 ani în fashion şi în industria comerţului, cu pasiunea şi ambiţia de a construi.

“Am ales The House PR Agency pentru a comunica toate proiectele noastre curente şi viitoare. Am găsit la echipa agenţiei o viziune comună cu a noastră şi idei creative ce vor contribui la creşterea brand-ului nostru. În plus, am căutat oameni care să ne spună povestea cu suflet şi ştim că asta fac. Sperăm într-o colaborare cât mai frumoasă şi de durată!” spune Cătălina Brînză, Owner allboutique.ro.

“Ne sunt foarte dragi valorile româneşti şi ne bucurăm că putem susţine un proiect atât de interesant cum este allboutique.ro. Este un business autohton cu un potenţial enorm, iar ideile care stau la baza acestuia şi ambiţia de a îndeplini toate obiectivele de afaceri ne-au impresionat. Este o poveste frumoasă, care trebuie spusă şi ne bucurăm că ne-au ales pe noi să facem asta!” declară Valeria Tudor, PR Consultant & Founder The House PR Agency.

Allboutique.ro este un magazin online autohton care promovează moda românească prin articole vestimentare şi accesorii inedite realizate în România. Colecţiile disponibile nu se limitează doar la îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei sau accesorii, ci reinventează orice ţinută şi îi conferă un aer original. Este o iniţiativă de antreprenoriat ce îşi propune să readucă în atenţie valorile autentice şi tradiţia.

The House PR Agency se doreşte a fi un proiect inovator în industria comunicării din România, locul unde clienţii regăsesc toate lucrurile care contează. Este agenţia unde unii dintre cei mai creativi oameni de comunicare conlucrează pentru a se conecta la industrie şi pentru a poziţiona clienţii pe un traseu comunicaţional remarcabil. Agenţia oferă servicii de marketing communications, corporate reputation, advocacy, experential, CSR, media relations, digital and social media.

Bucuresti, 06.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *