Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The future is not what it used to be

Intotdeauna gasirea unui slogan care sa exprime intrutotul ceea ce este o companie, care sunt valorile sale, pozitionarea, misiunea s.a.m.d. este dificila.

Lucrurile devin si mai complicate in momentul in care vorbim despre o companie care ofera solutii VoIP (Voice-over-IP) integrate si consultanta in domeniul IT&C, asa cum este cazul MODULO Consulting.

Totul a inceput in 2002 crezand intr-o idee: oferirea de solutii integrate pentru afaceri utilizand tehnologii performante. De 4 ani istoria se scrie, produse si tehnologie de ultima generatie sunt integrate in solutii de calitate oferite clientilor.

Iar The future is not what it used to be este sinteza perfecta pentru tot ceea ce inseamna MODULO Consulting.

A ne imagina cum va arata viitorul este un lucru firesc. Facem presupuneri bazate pe prezent si avand in minte ceea ce ne dorim sa ne aduca viitorul.

Putem obtine mai usor o perspectiva mai apropiata de realitate daca studiem tendintele, daca avem acces la inovatii. Noile tehnologii pot introduce schimbari in modelele de afaceri pe care le folosim. Deschiderea catre nou si capacitatea de a fi intotdeauna pregatiti pentru schimbari ne ofera posibilitatea de a folosi aceste tehnologii marginale pentru a genera noi modele de afaceri profitabile.

Ne informam permanent asupra inovatiilor si echipa noastra de specialisti le testeaza. Avem astfel posibilitatea de a selecta elementele de noutate cu adevarat utile. Suntem siguri ca prin utilizarea lor se obtine performanta si avem posibilitatea de a sti ca putem sa recomandam cu incredere clientilor aceste noi tehnologii.

MODULO Consulting intelege ca viitorul nu este ceea ce visam, ci este ceea ce am facut. Era o vreme cand majoritatea analistilor se intalneau si cadeau de acord asupra viitorului. Acum nu se mai intampla acest lucru. Tocmai acesta este motivul pentru care increderea joaca un rol fundamental in alegerea partenerului care se uita, intelege si este capabil sa extraga ceea ce este important pentru dumneavoastra din viitor.

Ne-am facut o misiune de baza din acest scop. Suntem la curent cu inovatiile, cunoastem prezentul organizatiei dumneavoastra, intelegem care sunt nevoile acesteia si oferim solutii care sa va ajute sa va  adaptati viitorului inainte ca acesta sa devina prezent. Anii au demonstrat ca viziunea noastra asupra viitorului este una corecta. Am reusit sa surprindem si sa selectam deopotriva pentru clientii nostri si pentru noi elemente si tehnologii care acum sunt ceva comun.

Continuam pe acelasi drum!

MODULO Consulting este o companie ce ofera organizatiilor servicii profesionale in domeniul IT:
·    consultanta,
·    management de proiect si
·    solutii integrate avansate pentru companii.

Avand o echipa de specialisti care se perfectioneaza permanent, MODULO Consulting pune la dispozitia clientilor consultanta si servicii de dezvoltare pentru numeroase tehnologii si ofera solutii complete VoIP.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *