free download 78 travel guides written by experts

The Edge of Hope (Bad Blood I)

bad Blood Alina Popescu
Amazon US / Amazon UKRoman in engleza

The Edge of Hope este prima parte a trilogiei „Bad Blood” si romanul de debut al Alinei Popescu. O poveste cu vampiri care o are in centrul sau pe Alexa, o tanara cu o poveste de viata nu tocmai fericita (si cu niste istorii romantice la activ cu final deloc placut), care pleaca sa scrie o carte despre vampiri.

In documentarea sa insa, fara sa stie, intalneste un vampir, tocmai pentru ca lucrurile pe care ea credea ca le inventeaza erau mai aproape de adevar decat si-ar fi imaginat si, desigur, decat si-ar fi dorit vampirii sa se stie si, mai ales, sa se spuna mai departe.

Alexa il intalneste pe Anthony, un tanar fermecator, cu ochi verzi, care o face sa il placa. In ciuda experientelor anterioare, Alexa se lasa dusa de val, dar sfarseste intr-o lume cu vampiri, consilii, interese si portaluri.

The Edge of Hope este un prim volum care va introduce asadar in tema seriei, o carte in care va veti familiariza cu structura interesanta a societatii vampirilor imaginata de Alina Popescu, cu o idee diferita de cele intalnite pana acum in cartile cu aceste fiinte supranaturale, cu aventura, rasturnari de situatie. Fragmente care te tin cu sufletul la gura se impletesc cu parti mai „domoale”, cu incursiuni in trecut, toate menite a contura un personaj feminin interesant, alaturi de cateva figuri din lumea vampirilor – Anthony, Louis, Hesrah. Romanul pune accent pe trairile sentimentale ale personajelor, pe comunicarea dintre acestea, astfel ca avem un roman in care povestile de dragoste ale Alexei au loc intr-o lume cu vampiri.

Intre timp, iata teaser-ul pentru volumul 2 al trilogiei:

Teaser Bad Blood 2

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *