free download 78 travel guides written by experts

THE CODE, cel mai mare program de sănătate și detoxifiere din România, dă startul unei ediții record în agenda evenimentelor de personal well-being

· Pornit de trei antreprenori români, ca un business care deschidea o nouă nișă pe piață de personal well-being, programul a ajuns rapid la maturitate cu 7 ediții anuale, cu o cifră estimată de 200.000 de euro pentru 2016 
· Programul a atras peste 300 de participanți din toată țara, dar și din străinătate: antreprenori sau angajați în companii  din industrii diverse precum IT, financiar-bancară, farmaceutică și medicală, avocatură, aviație, industrii creative

THE CODE, programul #1 de sănătate și detoxifiere pentru corp și minte din România, anunță debutul unei ediții fără precedent în agenda evenimentelor de personal well-being, cu peste 60 de participanți care se reunesc la Fundățica începând de astăzi.


Business-ul THE CODE a fost lansat în iunie 2015 de trei antreprenori români, George Bogdan, Anamaria Putinică și Bogdan Putinică, în urma unei investiții de peste 100.000 de euro și a deschis o nouă nișă pe piața serviciilor din această categorie. Cifra de afaceri estimată pentru 2016 este de 200.000 euro.

„THE CODE este un program avansat de sănătate, singular în România prin structura și  complexitatea principiilor științifice aplicate, din domeniul nutriției alcaline, detoxifierii,  antrenamentelor, psihologiei. Este un program de 21 de zile, susținut de parteneri medicali, cu o abordare completă asupra persoanei  în totalitatea elementelor care o alcătuiesc (stil de viață, emoții, relații). Ne adresăm celor care înțeleg că investiția în propria sănătate este, de departe, cea mai importantă, fiindu-le alături în startul echilibrat al transformării fizice și mentale pe care o urmăresc”, declară Anamaria Putinică, partener THE CODE.


„Este un program cu suflet, povestea evoluției și căutărilor noastre de perfecționare pentru a-i susține și pe alti oameni în drumul către sănătate. Cea mai bună validare a viziunii pe care am avut-o sunt experiența și rezultatul pozitiv pe care cei care ne acordă încrederea îl experimentează pe propria piele, revenind și recomandându-ne”, adaugă Anamaria Putinică.

Programul este structurat în 3 module de câte o săptămână fiecare, unul dintre ele fiind o tabără rezidențială de o săptămână dedicată procesului de detoxifiere profundă pentru corp și minte. În ediția actuală, cea de-a 7 a, bootcamp-ul debutează astăzi, până pe 21 septembrie, la Padina Ursului – Fundățica, în zona culoarului Rucăr-Bran, localitatea cu cel mai curat aer din România, certificat prin analize de Global Atmosphere Watch.

„THE CODE reprezintă acea formulă, codificare perfectă de antrenamente, nutriție, educație, introspecție și motivație, menită să producă o schimbare profundă și permanentă în fizicul și psihicul nostru. Desfășurat pe o perioadă suficient de lungă cât îi trebuie sistemului de credințe să adopte un obicei nou, THE CODE este un program-experiență, o ieșire din zona de confort care, odată îmbrățișată, schimbă viteza metabolismului, induce neurogeneza (opusul neuroatrofiei, depresiei), încetinește îmbătrânirea celulară, reducând vârsta biologică, îmbunătățeste drastic mobilitatea, viteza, forța, stima de sine și accelerează procesul de lipoliză”, spune George Bogdan, life-coach și co-fondator THE CODE.


Până acum, programul a atras peste 300 de participanți din întreaga țară. Dintre aceștia, mulți sunt și români din străinătate, care locuiesc în țări precum Germania, Anglia, Cipru, Dubai, Italia, Belgia, Olanda și Republica Moldova.

„Am ajuns să creștem foarte rapid prin rezultatele excelente ale primelor ediții si prin celebrul „ word of mouth „ – feedback și recomandări pozitive din partea tuturor participanților. Oamenii care intră în program își fac analize medicale înainte și după program pe indicatorii personali pe care îi urmăresc. Sunt oameni care ajung să aibă analize foarte bune ale ficatului, colesterol scăzut, scădere în greutate acolo unde era nevoie, îmbunătățiri radicale ale mineralelor din sânge. Foarte important, în fiecare ediție a programului, cam 25-30% dintre participanți sunt fumători și se lasă de fumat în proporție majoritară”, adaugă George Bogdan.

În cadrul taberei THE CODE, participanții consumă, în medie, între 40 – 50 de kilograme de legume și fructe sub formă de suc, completate de superalimente specifice progamului THE CODE, între 21 – 28 de litri apă alcalină și ceaiuri. Programul include 12 rutine de antrenamente modificate și ajustate tiparului lor somatic, 10 seminarii educaționale, sesiuni de consiliere psihologică și exerciții de meditație și introspecție. Se adaugă sesiuni de respirație profundă,  folosind tehnici specifice de educare a sistemului cardio-pulmonar, activități de grup, drumeții.

Profilul participanților THE CODE:
· Vârstă între 16 și 60 de ani;
· 75% sunt femei;
· Aleg să participe alături de familie – cupluri, mamă și fiică, frați, familie extinsă;
· Sunt persoane educate, cu venituri peste medie, care înțeleg că programul este o investiție în sănătate;
· Sunt antreprenori ori lucrează în companii din industrii diferite precum IT, financiar-bancară, farmaceutică și medicală, avocatură, aviație, industrii creative.
· Elementul comun este expunerea la un nivel mare de oboseală și stres; toți participanții vor să-și regăsească energia și să își dea un restart.
· Cei mai mulți provin din București, Ardeal și Banat.

Partenerii tradiționali de program sunt: Medicover, Institutul Național de Cercetare Cantacuzino, Iconic Health & Food, Rawboost, El Dor Plant, Devin, DonPop Aronia.

Despre THE CODE

THE CODE este cel mai avansat program din România de nutriție, sănătate și sport pentru dezvoltarea personală. Este un model educațional livrat celor care își doresc un start rapid în transformarea corpului lor dar și celor care vor să beneficieze de un nivel avansat de cunoștințe despre sănătate si corpul lor.

Proiectul a fost lansat pe piață în iunie 2015 de către George Bogdan, Anamaria Putinică și Bogdan Putinică. Până în prezent, programul a atras peste 300 de participanți.

Mai multe informații despre THE CODE găsiți pe site-ul www.btcode.eu și pe pagina de Facebook.

Despre fondatori:

George Bogdan
A studiat psihologia performanței, nutriție, biochimie sportivă și NLP. În 2005, a călătorit în Australia, unde a aprofundat Antrenamentul Funcțional la Institutul Paul Check. Deține statutul de Master Fitness Trainer obținut în 2006 în cadrul forumului internațional Multitrax Reebok, organizat la London Reebok Center. 2016 este anul în care se pregătește să lanseze prima sa carte, “Adversarul Interior”. George este principalul coach al programului, livrand partea de educație sportivă și de dezvoltare personală.
 
Bogdan Putinică

Are 16 ani de experiență în antreprenoriat, business, servicii internaționale și start-up-uri. Este certificat și studiază la cele mai mari școli internaționale de Nutriție Integrativă de la New York și Londra. Bogdan este creatorul protocolului nutrițional de detoxifiere și principalul health coach din program.

Anamaria Putinică

Are 10 ani experiență în comunicare la nivel internațional, fiind în program resursa pentru partea operațională și de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *