free download 78 travel guides written by experts

The Champs te asteapta toata vacanta de vara pe gheata!

Desi te gandesti ca vara nu ai alta solutie decat sa te topesti la soare orice ai face, in Bucuresti exista un loc racoros care te asteapta in fiecare zi  pentru o ora relaxanta pe gheata:The Champs, in Liberty Center,singurul  patinoar deschis toata vara!

Patinajul este, de foarte mult timp, o provocare pentru Romania. Sunt multi pasionati de patinaj care nu au reusit sa se bucure de acest sport elegant decat privindu-l la televizor si mergand de doua- trei ori pe an la patinoar, iarna pe lac sau la patinoarele oficiale deschise numai in sezonul rece.

De aceea The Champs ofera 300 de mp de gheata tot anul! Se pare ca lunile de vara i-au facut pe amatori sa aprecieze si aspectul relaxant al practicarii acestui sport intr-un spatiu cu o temperatura placuta, ce permite o tinuta mai lejera, deci mai comoda ca hainele groase necesare afara. Orele in care The Chams este deschis pentru public sunt potrivite oricarui tip de program: de luni pana joi de la 10 la 22, si de vineri pana duminica de la 10 la 24.

La The Champs se poate veni cu patinele personale, insa in acelasi timp doritorii pot primi o pereche de la noi, specialistii nostri au grija ca echipamentele sa fie in perfecta stare de functionare pana la solicitarea urmatorului client.

In vremurile actuale exista atat de mult dorinta sa fim frumoase si frumosi, incat pe langa programul incarcat de la serviciu, incercam din rasputeri sa gasim un pic de timp sa ne intindem corpul, la propriu, prin cateva exercitii.

A pomenit cineva ceva de patinaj? Vara? Pana anul acesta nu am auzit asa ceva.

Patinajul, in esenta, este o activitate foarte placuta, energizanta si solictanta in acelasi timp. Este forta si relaxare. Este sport si arta totodata. Este o sinergie inspre o dezvoltare armonioasa a corpului.

Daca gheata e al doilea mediu pentru tine, stii beneficiile acestui sport; daca nu, le poti descoperi alaturi de instructorii nostri Monalisa Natalia Prodea si Andreea Ionescu in cadrul cursurilor organizate de The Champs:

PROGRAM CURSURI PATINAJ (COPII)
LUNI, MARTI, MIERCURI, VINERI: 10 – 12
SAMBATA – DUMINICA: 11 – 12

Programul cursurilor este valabil pe perioada vacantei de vara, respectiv, 15 iunie – 15 septembrie.

PROGRAM CURSURI PATINAJ ARTISTIC PENTRU AMATORI
MARTI: 20- 21
SAMBATA: 10 – 11

Grupurile de cursanti nu pot fi mai mari de 15 persoane pentru fiecare lectie. Se realizeaza abonamente pentru 4 si 8 sedinte.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *