Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„The Blues Brothers”, numai la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City este singurul cinematograf din România care va difuza „The Blues Brothers”, filmul care a făcut istorie. „The Blues Brothers”, cu Dan Aykroyd şi John Belushi, va fi transmis în exclusivitate pe 21 iunie 2012.

Sub numele de The Blues Brothers’ Show Band and Revue, actorii de comedie Dan Aykroyd şi John Belushi au înfiinţat în 1978 o trupă de blues şi soul. Trupa şi-a facut debutul în cadrul emisiunii americane Saturday Night Live, avându-i ca protagonişti pe solistul "Joliet" Jake Blues (John Belushi) şi pe Elwood Blues (Dan Aykroyd), la muzicuţă şi backing vocal.

Trupa a început să aibă spectacole şi dincolo de micul ecran, lansând chiar şi un album, „Briefcase Full of Blues” (1978). În 1980, s-a lansat filmul „The Blues Brothers”, avându-i în rolurile principale pe aceiaşi fraţi Blues.

După moartea lui Belushi în 1982, The Blues Brothers a continuat să susţină spectacole, invitând pe scenă artişti celebri sau membrii ai altor formaţii. Trupa s-a reunit în 1988 pentru un turneu mondial şi apoi în 1998 pentru o continuare a filmului – „Blues Brothers 2000”. În prezent, trupa încă mai are apariţii la festivaluri muzicale.

Pentru a celebra 30 de ani de la moartea lui John Belushi şi aniversarea de 100 de ani a Universal Pictures International, filmul realizat în 1980 a fost refăcut în format digital 2K şi va fi transmis în cinematografele din toată lumea.

În Romania, Grand Cinema Digiplex este singurul cinematograf care va transmite acest film-eveniment. Proiecţia va avea loc în exclusivitate pe 21 iunie 2012, de la ora 20.30.

Eveniment susţinut de: cinemagia.ro, eva.ro şi hotnews.ro.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *