Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Alternative School lansează TalentBet 2021

The Alternative School lansează TalentBet 2021, o platformă de evoluție profesională și personală adresată tinerilor creativi care vor să-și contureze memorabil prezența în industrie. Ei vor lucra la brandul personal, dar și pe briefuri oferite de clienți locali și internaționali care, la rândul lor, vor beneficia de perspectiva fresh a unei generații născute în digital.

The Alternative School lansează TalentBet 2021

WHY

TalentBet2021 oferă un mix de traininguri, servicii de personal branding, mentorat și internship, care să-i ajute pe creativi în poziționare, în discursul public și în corecta definire a atuurilor profesionale.
TalentBet a fost lansat anul trecut, în contextul pandemiei, provocând creativii și brandurile locale să se autodepășească, găsind soluții de business și comunicare de criză.

HOW

După feedback-ul de exceptie, noua ediție TalentBet se va concentra pe tinerii creativi pasionati de design, limbaje vizuale in social media si marcom eficient, interesati să-și contureze o identitate profesională memorabilă și să își șlefuiască aptitudinile intr-un context competitiv.Ei vor învăța să își articuleze fără cusur vocea profesională, construindu-și un portofoliu, un CV și un brand personal cu amprentă digitală unică.

INTERNATIONAL GOALS

Cei mai buni dintre ei vor face internship in agenții locale și internationale (Depot Rusia, Supple Studio UK) și, evident, vor primi o diplomă ce confirmă specializarea. In plus, cei cu vârste de până în 23 de ani au oportunitatea de a se califica pentru shortlist-ul competitiei nationale Roger Hatchuel, academia creativă din cadrul Festivalului Internațional de Creativitate Cannes Lions 2022.

WHEN

La sfarsitul celor 12 intalniri #TalentBet ce vor avea loc martea si joia de la 7 la 9, pe Zoom, și sâmbăta de la 11, in real life, participanții vor avea un film de prezentare de 2 minute, ce va servi pentru aplicația la Roger Hatchuel, un CV bine articulat, un brand personal promițător, șansa de a lucra și de a primi feedback de la profesioniști în domeniu pe cel putin un brief real, numai bun de adăugat în portofoliu și de a accesa programe de internship cu durate intre 1 lună și 3 luni.

Sâmbetele vor fi ocupate de workshop-uri ținute de Above 106, grupul de Alumni, powered by The Alternative School și includ: 101 on GIF Creation cu Amalia Vornicu, Video Editing Skills cu Lin Pham, Noțiuni de design si tipografie aplicată cu Bogdan Petean, Makeup pentru Business Look & Etiquette cu Dana Vârtopeanu, terapie prin aranjamente florale cu Ioana Marinescu Sima.

WHO

Mentorii programului TalentBet sunt Filip Gonzacenco (Art Director, Publicis Paris), Andrei Chirisi (Creative Director), Marina Cordun (Senior Copywriter), Iashido (Graphic Artist), Alexandra Bombita (Senior Copywriter), Cristian Pasarica – Social Media expert, Mindshare si Teodora Migdalovici (Creative Ambassador si Fondatoare The Alternative School).

COSTS

Accesul la programul de mai sus este de 150 de E+TVA. Pentru pachetul Premium costurile sunt de 200 de E+ TVA pentru cei de pana in 23 de ani si 300 de E pentru cei de peste 23 de ani.

Pachetul TalentBet Premium implica, dincolo de beneficiile associate programului Clasic, un shooting profesionist si mentorship One-on-One cu Teodora Migdalovici, Creative Ambassador, consultant si speaker international cu experiența de peste două decenii, cu focus pe orientare profesională si ghidaj in carieră, precum și integrare in baza exclusivistă de date a #TheAlternativeSchool, pentru recrutare în cadrul agențiilor creative locale și internaționale.

JOIN US

TheAlternativeSchool pune la bataie si 4 burse – misiunea celor care aplica la ele este sa faca un video de prezentare de 2 minute, in care sa explice cine sunt, ce-I pasioneaza, care sunt brandurile favorite si care e diferenta pe care vor s-o faca in lume, in calitate de creativi.

Aplicatiile pentru burse sunt asteptate pana pe 28 iunie. Inscrierile in program se incheie pe 30 iunie. TalentBet incepe joi, 1 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *