free download 78 travel guides written by experts

The Alpha Group iti ofera cadrul optim pentru experimentarea acceleratorilor afacerii tale

Alpha Group Internațional se extinde în România prin formarea unor noi grupuri în București și Pitești.

Scopul The Alpha Group este să pună la dispoziţia membrilor în exclusivitate, mijloacele prin care să-și dubleze valoarea afacerii în maxim 2 sau 3 ani și să-și domine sectorul de activitate.

Camelia Ștefan, cu o experiențã de peste 15 ani în management, Coach Nlp Certificat cu experiențã în dezvoltarea la nivel personal și organizațional, a fost desemnatã de curând Director Regional București, de cãtre The Alpha Group Internațional.

Ea pune la dispoziție toate cunoștințele sale în cadrul grupurilor Alpha pe care le coordoneazã ca Director Regional stabilit în București și aduce mult entuziasm în acest proiect.

La întâlnirile consultative de board, care au loc lunar, membrii Alpha Group participã la workshop-uri unde se concentreazã pe elementele-cheie ale dezvoltãrii unui business, acoperind o gamã largã de subiecte, și unde învațã cele mai bune practici de la alți lideri în business prin sesiuni intensive de strategie.

Membrii Alpha beneficiazã de asistențã personalizatã pentru dezvoltarea proiectelor și pentru depãșirea provocãrilor, prin sesiuni puternice de mastermind. Prin intermediul acestora, liderii de business, membrii Alpha, își pun laolaltã înțelepciunea colectivã și experiența pentru a genera strategii și soluții, astfel încât sã își propulsese afacerea mai departe.

Adeziunea la Alpha Group este exclusivistã; fiecare grup este limitat la 20 de membri și existã o politicã strictã împotriva competiției; nu existã doi membri care sã opereze în același sector de business.

“Aceastã abordare “cu spectru larg” în ceea ce privește adeziunea, garanteazã de asemenea cã membrii aduc cu ei cea mai mare varietate de cunoștințe, abilitãți și experiențe pentru a se ajuta unii pe alții în dobândirea unor rezultate maxime.” adaugã Camelia.

Adeziunea oferã antreprenorilor și managerilor executivi implicați în luarea deciziilor acces la propriul “board extern de consultanța”, dedicat în asistarea acestora în vederea îndeplinirii obiectivelor comerciale, plus resurse online și o rețea globalã de contacte.

Camelia formeazã din aceastã toamnã grupuri Alpha în București și Pitești, pentru proprietarii de afaceri locali care se implicã în creșterea cifrei de afaceri și a profitului. Organizația invitã antreprenori si manageri executivi din toate industriile sã experimenteze întânirile Alpha Groups din septembrie printr-un workshop si sesiuni de Mastermind.

Sunt programate doar douã întâniri de acest tip, iar locurile sunt limitate, de aceea rezervarea din timp este esențialã pentru a vã asigura oportunitatea de a experimenta potențialul și puterea imensã conferitã de adeziunea la Alpha Group:
1. “Cum sã îți dezvolți un model de business mai puternic” Pitești: Ramada Hotel, 8.30 – 14.00, joi, 03 septembrie. (eveniment organizat cu sprijinul Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș)
2. “Cum sã îți dezvolți un model de business mai puternic” București: Rin Central Hotel, 8.30 – 14.00, joi, 10 septembrie.

Pentru rezervarea unui loc sau pentru alte informații, intrați în contact cu Camelia Ștefan printr-un email la adresa camellia.stefan@the-alpha-group.biz.

Bucuresti, 17.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *