free download 78 travel guides written by experts

Testul de Afacereza se pregateste pentru Turneul Final

În timpul EURO 2008, The Money Channel începe Turneul final al „Testului de afacereza”. Primii 16 castigatori ai „Testului de afacereza” au participat aseara, alaturi de Sorin Freciu, la extragerea grupelor, pe modelul Campionatului European de Fotbal.

Turneul Final de Afacereza este un proiect special The Money Channel care urmeaza pas cu pas modelul Campionatului European de Fotbal, cu toate fazele: grupe, sferturi, semifinala si finala. Fiecare concurent selectionat va reprezenta o echipa nationala participanta la EURO 2008, purtand un tricou în culorile tarii respective. În faza “ grupelor”, “meciurile” vor avea 12 minute, iar concurentii vor avea de raspuns unor intrebari din domeniul economic si sportiv, urmand ca în fazele urmatoare sa se califice cate doi în fiecare grupa, pe criterii eliminatorii pana la semifinala si finala cand va fi cunoscut „campionul european” la afacereza. Acesta va primi un premiu în valoare de 2000 de euro. Urmatorii trei clasati vor fi si ei recompensati cu premii în bani, de la 1500 pana la 500 de euro, în functie de ordinea finala. De asemenea, acela care, în urma tragerii la sorti, a ales echipa ce va castiga campionatul va primi 500 de euro. Valoarea totala a premiilor puse în joc la Turneul Final de Afacereza este de 5000 de euro.

Emisiunea se va difuza începand din data de 7 iunie, în pauzele meciurilor de fotbal de la EURO 2008 si va fi prezentata de Sorin Freciu. 

Despre Testul de Afacereza

Testul de afacereza este primul concurs interactiv de cultura de business din Romania, ce îsi propune sa testeze si sa recompenseze cunostintele concurentilor, dar si pe cele ale telespectatorilor. Emisiunea este un QUIZ Show,  live, cu retorica light-divertisment care da sansa concurentilor de a fi testati, de a învata de la un business guru secretele “afacerezei”, dar si de a castiga bani.

Concurentii au posibilitatea de castiga 1000 de euro pe zi sau 15 000 de euro pe luna, iar telespectatorii pot castiga 100 de euro pe zi.

Pentru înscrieri si pentru a vedea regulamentul concursului vizitati www.afacereza.ro

Emisiunea este gazduita de Sorin Freciu si se desfasoara în fiecare saptamana de luni pana joi, între orele  20.30 –  21:00, la The Money Channel.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *