free download 78 travel guides written by experts

Testul de Afacereza intra in semifinale

In perioada 7 – 9 decembrie, castigatorii locului doi la Editiile Saptamanii ale Testului de Afacereza se vor intalni pentru calificarile in Finala Mica a concursului. Castigatorul Finalei Mici, ce se va desfasura pe 10 decembrie, va primi un tablou in valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitatii Artmark.

Relansat in aceasta toamna, Testul de Afacereza, singurul concurs pe teme economice din Romania, s-a desfasurat pe o perioada de noua saptamani la postul de televizune de business The Money Channel. Cei noua castigatori ai locului doi la Editiile Saptamanii se vor intalni in aceasta saptamana dupa cum urmeaza: luni se vor lupta castigatorii din saptamanile 1-3, marti castigatorii editiilor din saptamanile 4-6, iar miercuri castigatorii editiilor din saptamanile 7-9. Joi, 10 decembrie, se va desemna castigatorul Finalei Mici.

In noul sezon s-au inscris la preselectiile Testului de Afacereza aproximativ 1200 de persoane. Pana in prezent s-au castigat premii in valoare de aproximativ 9000 de euro. Castigatorii Editiilor Zilei au obtinut un premiu in valoare de 1000 de lei oferit de Romexterra Bank, iar castigatorii Editiilor Saptamanii cate un smart phone.

In perioada 14-16 decembrie, vor avea loc semifinale pentru calificarea in Finala Mare, cand se vor intalni cei noua ocupanti ai locului intai la Editiile Saptamanii ale concursului. Cei trei finalisti vor castiga cate un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar marele castigator al Testului de Afacereza va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro, oferit de Di-Bas Opel, si un Executive MBA in valoare de 21.000 de euro, oferit de CEU Business School.

Valoarea totala a premiilor din acest sezon al concursului este de aproximativ 60 de mii de euro.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, castigatori si detalii despre premii acceseaza www.afacereza.ro.

Bucuresti, 07.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *