free download 78 travel guides written by experts

Testul de Afacereza a desemnat castigatorul Finalei Mici

Concursul pe teme economice Testul de Afacereza a desemnat joi, 10 decembrie, castigatorul Finalei Mici: Cristina Ovezea. Economista, in varsta de 25 de ani, a castigat un tablou in valoare de 3000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulata „Peisaj bucurestean (in fata Ateneului)” este realizata de pictorul Spiru Chintila si este oferita de Casa de Licitatii Artmark.
 
Cristina Ovezea i-a invins aseara pe Razvan Gabriel Anton (21 ani, student) si pe Sebastian Zurini (20 ani, student), semifinalistii editiilor de marti si miercuri ale acestei saptamani. Ea a ramas in cursa finala alaturi de Sebastian Zurini pe care l-a invins avand 30 de puncte in avans.

Semifinalele pentru calificari in Finala Mica au avut loc in perioada 7-9 decembrie, cand s-au intalnit cei noua ocupanti ai locului doi la Editiile Saptamanii ale concursului.

In perioada 14-16 decembrie vor avea loc semifinale Testului de Afacereza, cand se vor intalni cei noua ocupanti ai locului intai la Editiile Saptamanii. Cei trei finalisti vor castiga cate un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar marele castigator al Testului de Afacereza va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas Opel si un Executive MBA in valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele doua finale va avea loc, joi, 17 decembrie, in cadrul Galei Economia in 2010 organizata de Divizia Business Media Realitatea – Catavencu si va fi transmisa in direct la The Money Channel.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, detalii castigatori si premii acceseaza www.afacereza.ro.

Bucuresti, 11.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *