free download 78 travel guides written by experts

Testele Virus Bulletin reafirma nivelul de detectie 100% oferit de solutiile antivirus ESET

Prin testul independent efectuat de publicaţia britanică Virus Bulletin (VB) au fost evaluate soluţiile antivirus oferite de 37 producatori de acest tip. Produsele au fost testate pe o platformă bazată pe Microsoft Windows Vista Business Edition SP2 X32 iar bateria de teste a inclus un grup de viruşi printre care s-au aflat numeroase variante ale viermelui informatic Win32/Conficker, infliltrări ale Win32/Koobface care au drept ţintă reţelele sociale, precum şi mostre ale familiei malware Win32/Virut.

ESET NOD32 Antivirus 4 a înregistrat scoruri excepţional de bune de-a lungul întregii testări riguroase la care a fost supus. Motorul de scanare NOD32 este utilizat ca nucleu pentru alte produse, printre care se numară ESET Smart Security şi soluţiile de securitate pentru servere. Premiul obţinut a rezultat din combinaţia celor mai avansate tehnologii pentru detecţia viruşilor polimorfici şi numărul extrem de redus de incidente prin care apar detecţii fals pozitive. Prin acest ultim premiu VB100, ESET NOD32 Antivirus rămâne singurul produs antivirus din lume care nu a ratat niciodată vreo amenintare “in-the-wild” utilizată în teste. ESET este un participant constant în testele VB înca din 1998 şi deţine recordul de premii VB100, obţinând a 57 distincţie de acest tip în august 2009.

Având 59 prezenţe în aceste teste, produsele ESET nu au ratat decât de doua ori obţinerea acestei disţinctii în întrega lor istorie. De la începutul participării la teste şi până acum soluşiile ESET au înregistat o rată de succes de 96,61%. 

Pentru a primii un premiu VB, produsul testat trebuie să depisteze toţi viruşii în categoriile de scanare: “la cerere” şi “la acces”.

Bucuresti, 12.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *