free download 78 travel guides written by experts

Testele din preajma Sarbatorilor de iarna aduc solutiilor G Data noi recunoasteri europene

Virus Bulletin si AV Comparatives situeaza solutiile de securitate G Data in pole position

Cele mai recente teste efectuate la inceputul lunii decembrie de publicatiile din Europa intaresc pozitia de lider al detectiei malware confirmate de-a lungul anului de solutiile de securitate G Data, indiferent daca au fost testate solutiile adresate utilizatorilor casnici sau corporatiilor. Astfel, numai in clasamentele publicatiilor Virus Bulletin si AV Comparatives, aflat intr-o companie selecta, G Data s-a dovedit a fi unul din liderii acestor teste.

John Hawes, de la Virus Bulletin, a realizat o scurta recenzie in care vorbeste despre punctele tari dovedite de G Data: „ Cea mai recenta versiune a interfetei este clara si ordonata, cu un aspect logic placut. Configurarea este disponibila la un nivel rezonabil si este destul de ampla pentru utilizatorul de rand. Vitezele de scanare initiale au fost destul de mici, cum era de asteptat de la o abordare multi-motor, dar la o vizualizare repetata a fisierelor evaluate anterior, vitezele s-au dovedit a fi foarte rapide. Asa cum am ajuns sa asteptam de la G Data, ratele de detectare au fost extraordinare, stabilind un record admirabil, la care altii pot doar sa aspire. Cu doar o mica setare in plus fata de setarile standard si fara alarme false, G Data castiga cu usurinta un alt premiu VB100.”

Detalii tehnice: toate produsele au fost testate pe sisteme identice,  dotate cu procesoare AMD Athlon64 X2 Dual Core 5200+, 2 GB RAM, dual hard disk 80GB si 400GB, pe care au rulat sisteme de operare Microsoft Windows7 Professional, 32-bit edition.

AV Comparatives a realizat la sfarsitul lunii noiembrie o retrospectiva a detectiei proactive on demand pe perioada august-noiembrie 2009. La test au participat 16 dintre cei mai cunoscuti producatori de pe piata mondiala. G Data Antivirus 2010 a obtinut distinctia Advanced +, la fel ca si la testul anterior desfasurat in august. Doar rezultatele mai slabe obtinute de versiunea 2009 ar putea impiedica G Data sa devina Produsul Anului 2009. Totusi, se pot remarca, cu usurinta, progresele realizate de expertii in securitate de la G Data de la generatie la generatie, dovedindu-se astfel ca preocuparea permanenta pentru imbunatatirea produselor da roade.

Mai multe informatii despre acest test puteti gasi pe link-ul:
//www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report24.pdf

Bucuresti, 21.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *