free download 78 travel guides written by experts

Testeaza versiunea Beta Quickscan de la BitDefender

Oferă utilizatorilor o verificare rapidă şi uşoară a ameninţărilor existente în sistem

BitDefender® anunţă astăzi disponibilitatea versiunii beta a uneltei de scanare QuickScan. QuickScan este un instrument online on-demand utilizat pentru detecţia de ameninţări malware existente într-un anumit moment în calculator.

Foloseşte o scanare de tipul “In the Cloud” (pe un server de Internet) pentru a analiza dacă fişierele accesate de procesele aflate în derulare sunt în realitate maliţioase şi periculoase pentru calculator.

QuickScan se doreşte a fi o alternativă rapidă şi modernă de scanare, faţă de soluţiile tradiţionale ale sistemelor, care şi-au dovedit des ineficienţa şi dificultatea în folosire printr-un consum mare de resurse ale sistemului şi o ocupare considerabilă a lăţimii de bandă disponibilă. BitDefender QuickScan derulează rapid şi uşor procesele de scanare, căutând activităţi similare cu cele derulate de programele maliţioase şi semnături de viruşi deja cunoscuţi şi catalogaţi ca ameninţări.

"Versiunea Beta nu mai solicită acum descărcarea motoarelor de căutare şi a actualizărilor implicite, pe sistemul de scanat. Motoarele de scanare se regăsesc exclusiv pe serverele BitDefender, componentele locale trimiţând la analizat numai biţii relevanţi din fişierele suspectate. Avem convingerea că acest proces va diminua considerabil timpul de scanare, comparativ cu versiunile anterioare", a explicat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer BitDefender.

Potrivit lui Alexandru Bălan, Innovation Product Manager BitDefender, “avem în plan integrarea tehnologiei din spatele QuickScan şi în alte produse, în momentul în care vor fi soluţionate orice probleme tehnice ivite din versiunea Beta. BitDefender va continua să îmbunătăţească performanţele produselor sale şi să integreze cele mai bune tehnologii, pentru a oferi clienţilor săi o protecţie completă împotriva atacurilor de securitate, indiferent de sistemul folosit de utilizatori.”

Versiunea Beta a uneltei de scanare BitDefender QuickScan poate fi testată de astăzi la adresa //qscan.bitdefender.com.

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *