free download 78 travel guides written by experts

Testeaza-ti prietenii cu NIVEA Pure Effect si castiga o excursie

la concertul Rihannei de la Budapesta

NIVEA îţi oferă şansa de a câştiga una dintre cele cinci excursii pentru două persoane la Budapesta, la concertul Rihannei din 8 decembrie! Testează-ţi prietenii pe aplicaţia existentă pe pagina de Facebook NIVEA Romania.

În perioada 5 noiembrie – 20 noiembrie 2011, intră pe pagina de Facebook a NIVEA România (//www.facebook.com/#!/NiveaRomania), accesează aplicaţia „Testează-ţi prietenii” (//www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662) şi poţi câştiga o excursie pentru două persoane la concertul Rihannei de la Budapesta! Nu trebuie decât să ai peste 18 ani, să accesezi aplicaţia, să-ţi „supui” doi prieteni la test şi apoi să completezi formularul de concurs. Aplicaţia va face automat o comparaţie între cei doi prieteni selectaţi, îl va desemna pe cel mai bun prieten, iar tu vei fi înscris în tragerea la sorţi, odată cu completarea formularului de participare.

Cele 5 premii constau în câte două bilete la concertul Rihannei, de la Budapesta din data de 8 decembrie 2011, transport cu avionul Bucureşti – Budapesta – Bucureşti, pentru 2 persoane, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare la hotel Cosmo Hotel Budapest, 1 noapte (8 – 9 decembrie), în camera dublă, cu mic dejun inclus şi 100 euro/premiu pentru ca distracţia să fie mai mare!

Pe lângă cele 5 excursii la concertul Rihanna de la Budapesta, participanţii la concurs pot câştiga şi unul dintre cele 100 de premii NIVEA Pure Effect – cel mai bun prieten în lupta cu impurităţile tenului – constând în câte un set NIVEA VISAGE Pure Effect şi o cutie NIVEA Creme ediţie specială Rihanna! NIVEA VISAGE Pure Effect include produse pentru tratamentul problemelor specifice ale tenului tânăr, mixt sau gras: de la pori închişi, ten lucios predispus la acnee şi până la coşuri şi puncte negre. Aceasta este o gamă eficientă de produse care conţin extract de magnolie pentru a debloca porii astupaţi, a elimina impurităţile şi a preveni reapariţia problemelor tenului, oferindu-i o rutină completă de îngrijire.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe: //niveafriends.republika.ro/regulament.pdf.
Aici găseşti linkul direct către aplicaţie: //www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662.

Bucuresti, 07.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *