metalshow

Testeaza-ti fortele cu AXIGEN 2.0 BETA si castigi un iPod!

Campania se va derula pe 6 continente, în zonele de acoperire AXIGEN
Participanţii pot face un tur al laboratoarele AXIGEN, la sfârşitul campaniei

AXIGEN , dezvoltatorul singurei soluţii româneşti de comunicare prin email, lansează astăzi campania de testare pentru versiunea AXIGEN Mail Server 2.0 beta.

Sunt aşteptaţi să-şi încercele forţele cu noul AXIGEN 2.0 beta pasionaţi de Linux de pe 6 continente. AXIGEN pune la bătaie pentru „linuxarii” participanţi la campanie trei MP3 playere de ultimă generaţie, marca iPod şi o „flotă” de 30 pinguini.

„Campania de beta-testing începe astăzi şi se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni. Principalul criteriu de evaluare a participanţilor va fi numărul de bug-uri raportate dar şi inventivitatea. Primii trei testeri care găsesc cele mai multe deficienţe în aplicaţia noastră vor primi cele trei iPod-uri”, explică Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Totodată, participanţii la campanie vor avea ocazia să viziteze laboratoarele AXIGEN pentru a fi părtaşi, în premieră, la “naşterea” versiunii comerciale a produsului AXIGEN Mail Server 2.0. „Vizita în laboratoarele AXIGEN va fi însoţită de o mare doză de distracţie, fiecare participant primind drept răsplată câte un pinguin pentru că a fost implicat in crearea AXIGEN 2.0”, completează Oana Bornaz.

Intrarea în campania de beta testing va permite totodată participanţilor să descopere în avanpremieră funcţiile noi cu care AXIGEN Mail Server 2.0 simplifică activitatea administratorilor de sisteme dar şi a utilizatorilor finali, angajaţii companiilor ce folosesc tehnologia românească:

noile instrumente de raportare vor permite administratorilor să configureze/adapteze procesul de colectare a  datelor referitoare la traficul de emailuri şi nu numai, să creeze grafice în care să se observe evoluţia în timp a tuturor parametrilor aplicaţiei, inclusive grafice referitoare la încărcarea acestuia sau cantitatea de mesaje care au trecut prin serverul companiei;

modulul de webmail permite acum utilizatorului final (angajatul companiei în a cărei reţea este instalat AXIGEN) să acceseze mult mai uşor contul de email de la serviciu şi să-şi verifice mesajele atunci când nu se află la birou. Spre exemplu, în versiunea AXIGEN Mail Server 2.0 beta, un utilizator are acum acces, de la distanţă, la agenda de contacte, poate să-şi utilizeze semnătura la sfârşitul fiecărui email expediat sau poate să îşi configureze răspunsul de tip „out of office”.

functia de previzualizare a modulului de webmail AXIGEN 2.0, îi va oferi de asemenea utilizatorului posibilitatea de a vedea partea de început a mesajelor primite, el putând decide pe loc dacă doreşte să deschidă şi să citească aceste mesaje.

“Am promis încă de la lansarea primei versiuni că vom păstra tot timpul legătura cu utilizatorii tehnologiei AXIGEN şi că pe baza observaţiilor şi dorinţelor acestora vom îmbunătăţi produsul. Ne-am ţinut promisiunea şi drept dovadă AXIGEN Mail Server 2.0 vine cu o serie de funcţii noi, parte dintre ele fiind rezultatul colaborării excelente pe care o avem cu utilizatorii şi partenerii noştri”, conchide Oana Bornaz.

Toţi cei care doresc să îşi încerce forţele cu noul AXIGEN Mail Server 2.0 beta sunt invitaţi să îşi descarce gratuit kit-ul de instalare de la adresa //www.axigen.com/beta-testing/.

Bucuresti, 23.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *