Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Teste IQ si de personalitate. Evaluati-va creativitatea, aptitudinile si inteligenta

Teste IQ si de personalitate. Evaluati-va creativitatea, aptitudinile si inteligentaPhilip Carter
Meteor Publishing

Primul pas pentru a putea avea succes in viata este sa te cunosti. Sa iti stii foarte bine punctele forte, slabiciunile si minusurile. Constientizandu-le te poti orienta mai bine pe un drum in viata, poti face alegeri mai bune si poti sti ce merita sa fie „imbunatatit”, pe cat posibil.

Dar cum poti sa te cunosti mai bine?

Una dintre modalitatile cele mai la indemana este cu ajutorul unor teste de IQ si personalitate. Raspunzand sincer la intrebari, iti poti da seama care sunt aptitudinile tale, daca esti o fire creativa sau nu s.a.m.d. Meteor Publishing a publicat recent un volum in care Philip Carter a strans o seama de teste interesante care ii permit oricarei persoane sa se descopere. Sa nu uitam ca testele de personalitate, de testare a abilitatilor sunt adesea folosite chiar in procesele de recrutare, asa ca ele trebuie luate in serios si nu strica sa le faceti ca un soi de exercitiu pentru a vedea cum sunt gandite, organizate, pentru a sti la ce v-ati putea astepta.

Philip Carter este expert in teste IQ, concepand permanent unele noi. In volumul de fata sunt incluse peste 500 de intrebari la care puteti raspunde. Prima parte este dedicata testelor de personalitate, finalul continand teste IQ.

Intrebarile incluse in teste evalueaza aptitudinile verbale, aptitudinile numerice, aptitudinile logice si abilitatile de orientare spatiala. Exista, desigur, si parte care se concentreaza pe analiza detaliata a punctajelor obtinute si sunt incluse si raspunsuri la testele IQ.

Un volum interesant, util asadar oricui doreste sa se cunoasca si sa afle cum sunt intrebarile din testele de care ar putea avea parte chiar in procesul de recrutare pentru un nou loc de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *