free download 78 travel guides written by experts

Teste IQ si de abilitati. Evaluati-va aptitudinile verbale, numerice si de orientare spatiala

Teste IQ si de abilitati. Evaluati-va aptitudinile verbale, numerice si de orientare spatialaPhilip Carter
Meteor Publishing

Testele de IQ si de abilitati sunt interesante, utile si revelatoare. Mai mult, ele sunt adesea utilizate in procesul de selectie pentru un nou loc de munca. Daca nu va doriti ca astfel de teste sa va ia prin surprindere si, mai ales, daca va doriti sa va cunoasteti mai bine plusurile si minusurile, atunci merita sa faceti testele din aceasta carte.

Sunt reunite 400 de intrebari care va vor pune la incercare si va vor dezvalui cum stati cu aptitudinile verbale, numerice si de orientare spatiala si va vor oferi si o idee asupra IQ-ului vostru. Daca veti fi sinceri in raspunsuri, veti descoperii pe ce va puteti baza si ce trebuie sa imbunatatiti.

Ca precizari importante, aptitudinile verbale vizeaza „abilitati generale de lexic – intelegerea cuvintelor si utilizarea lor eficienta”; abilitatile numerice sunt „abolitatile generale matematice – lucrul rapid si exact cu numere”, iar abilitatile de orientare spatiala urmaresc „intelegerea formelor geometrice, intelegerea si identificarea sabloanelor si a semnificatiei lor”.

Philip Carter este un autor renumit pentru testele pe care le creeaza in mod constant, fiind autorul a peste saizeci de carti.

Volumul de fata este asadar unul care se adreseaza unui numar mare de cititori, cu varste diferite, profesii diferite si cu obiective diferite. Fie ca doar doriti sa va cunoasteti mai bine, ca doriti sa va luati o pauza interesanta, provocatoare, care va mentine mintea in forma, sau ca doriti sa va familiarizati cu astfel de teste in vederea unora similare pe care le-ati putea primi la angajare, „Teste IQ si de abilitati. Evaluati-va aptitudinile verbale, numerice si de orientare spatiala” este o carte care va va provoca si va va oferi rezultate interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *