free download 78 travel guides written by experts

Teste importante inainte de Raliul Banatului

·    140 de kilometri parcursi in regim de proba speciala
·    Parteneriat cu ProFM
·    Prezenta staff-ului scolii de pilotaj Autocrono

Echipajului Manuel Mihalache / Janos Soos a sustinut duminica dupa-amiaza, in vederea pregatirii pentru Raliul Banatului, o sesiune prelungita de teste pe drumul care leaga localitatea Sfantu Gheorghe de statiunea Sugas. Cei doi au pus la punct ultimele detalii referitoare la setarea masinii pentru etapa a II-a a Campionatului National de Raliuri. Distanta pe care Manuel Mihalache a strabatut-o la volanul Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 a fost una pe masura raliului la care echipajul brasovean urmeaza sa participe. Cei 140 de kilometri parcursi in regim de proba speciala au permis incercarea diverselor setari ale masinii de concurs: „Am vrut sa facem un antrenament cat mai realist pentru urmatoarea etapa si consider ca am reusit sa ne atingem scopul. Datorita vremii schimbatoare, am avut ocazia sa testam toate tipurile de anvelope BFGoodrich si am fost foarte incantati de modul in care acestea s-au comportat. E intr-adevar foarte important pentru mine ca am la dispozitie aceste anvelope excelente!” a declarat Manu Mihalache.

Alaturi de echipajul Manuel Mihalache / Janos Soos au fost si partenerii de la ProFM, care vor fi aproape de cei doi pe durata intregului sezon 2008. Navigatorul Janos Soos a declarat: „Impreuna cu prietenii de la ProFM, care ne impartasesc dorinta de a face performanta si spectacol, am reusit sa gasim linistea de care aveam nevoie pentru a pregati asa cum trebuie etapa de la Resita. Speram intr-o colaborare cat mai fructoasa de acum inainte!”

Aceasta nu este prima prezenta a ProFM in astfel de manifestari. Se poate spune ca in cei 15 ani de existenta – varsta pe care o va implini pe 15 aprilie – ProFM si-a facut un frumos obicei din a sustine intrecerile automobilistice, participarea sa la cele mai importante curse fiind deja o traditie.

Imagini din etapa care se va desfasura la Resita, pe 11 si 12 aprilie vor putea fi vazute pe www.profm.ro. In plus, cei care vor sa afle mai multe amanunte, precum si detalii din culisele acestei curse, nu trebuie decat sa stea pe frecventele ProFM si astfel vor afla informatii de ultima ora de la corespondetii ProFM aflati la fata locului.

Duminica dupa-amiaza, Manuel Mihalache a fost insotit la aceste teste de staff-ul tehnic, invitati speciali si de Florin „Profesore” Hangu, cu care este coleg in postura de instructor al scolii de pilotaj AutoCrono. Pilotul brasovean a tinut sa isi reafirme cu aceasta ocazie recunostinta fata de partenerii care il sustin in sezonul 2008 al Campionatului National de Raliuri: D.O. Security, BFGoodrich, ProFM, Kraftwerk, Gaetmo Motorsport si Restaurantul „La Nelu”.

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *