free download 78 travel guides written by experts

Test pentru sapte placi de baza cu preturi sub 160$

ASRock Z77 Extreme4 a primit premiul Approved Award 2012 de la Tom’s Hardware

Producătorul de plăci de bază, ASRock Inc, a anunţat că modelul Z77 Extreme4 şi-a învins concurenţii şi a câştigat premiul “2012 Approved Award” din partea liderului editorial Tom’Hardware.

Sunt o mulţime de plăci de bază Z77 aflate pe piaţă, dar care oferă cel mai bun raport preţ-calitate? Tom’s Hardware a testat recent câteva plăci de bază Z77 de buget oferind detalii ample despre componentele cunoscute de cumpărători. Thomas Soderstrom, editorul Tom’s Hardware a testat 7 plăci de bază cu preţuri sub 160$, inclusiv plăci de bază de la Asus, Gigabyte, Biostar, ECS, Intel, MSI şi bineînţeles ASRock. Producătorul este încântat să anunţe că placa de bază Z77 Extreme4 este câstigatoarea acestui test fiind selectată pentru prestigiosul premiu Approved Award 2012.

Detalii review:
//www.tomshardware.com/reviews/z77-express-ivy-bridge-benchmark,3254-35.html

Z77 Extreme4

Thomas Soderstrom menţionează “ASRock îşi exemplifică ambiţiile pentru overclocking prin Z77 Extreme4, multe dintre eforturile de design fiind depuse în distribuitorul de voltaj al CPU-ului. Pentru încă 5$, placa de bază ASRock Z77 Extreme4 oferă o pereche de porturi USB 3.0 şi încă o pereche de conectori SATA 3 (6GB/s)”

Placa Z77 Extreme4, cel mai cunoscut model bazat pe Intel seria-7 de la ASRock, beneficiază de o răcire excepţională pentru chipset, condensatori Premium Gold Caps, Digi Power şi design fazare 8 + 4 care va fi cu siguranţă partenerul ideal pentru PC-ul bazat pe Ivy Bridge. Placa de bază de succes Z77 Extreme4 combină componentele fiabile şi aplicatii uşor de utilizat pentru a satisface cerinţele solicitante. ASRock Z77 Extreme 4 văpermite să beneficiaţi din plin de performanţele acesteia.

Bucuresti, 10.08.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *