free download 78 travel guides written by experts

“Terminator Salvation” isi face debutul pe DVD si Blu-ray

Pe 10 decembrie, ora 18.00, „Terminator Salvation: The Future Begins” se lansează pe DVD şi Blu-ray. Dar nu oricum, ci în cadrul unui „meci” de laser tag cu maximum de adrenalină şi efecte speciale, găzduit de Laser Megazone.

Echipament de commando şi pistoale cu infrarosu, obstacole strategice şi efecte speciale, într-un labirint de 500 mp pe două niveluri. Asta îi aşteaptă joi, 10 decembrie a.c., pe cei care vor participa la lansarea filmului „Terminator Salvation: The Future Begins”, în Laser Megazone din Bucureşti. Două echipe – Rezistenta şi Skynet – se vor înfrunta într-o luptă laser tag spectaculoasă ca în filme, dar cu adrenalină reală. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţie.

Î n 2003, într-un penitenciar american, criminalul condamnat la moarte Marcus Wright (Sam Worthington, care va juca şi în mult-aşteptatul “Avatar”) acceptă să-şi doneze trupul pentru experimentele oncologice conduse de Dr. Serena Kogan (interpretată de actriţa nominalizată la Oscar Helena Bonham Carter), ea însăşi suferindă de cancer. 15 ani mai târziu, într-un 2018 apocaliptic, oamenii se luptă pentru supravieţuire cu o nouă generaţie de roboţi, nerăbdători să ia pământul în stăpânire: Terminatorii creaţi de Skynet. În noua junglă urbană, John Connor (Christian Bale), singurul supravieţuitor al unei misiuni eşuate la baza Skynet, conduce lupta Rezistenţei printr-o metodă ingenioasă de a opri roboţii din funcţiune.

Marcus, pe care-l credeam executat şi folosit drept cobai post-mortem, reapare în peisaj nud şi amnezic. Om sau robot, trimis din viitor ori înviat din trecut? Nu ştie nici el însuşi, şi nici Connor, care-i devine partener într-o misiune extremă, menită să ne dezvaluie secretul planului Skynet de anihilare a umanităţii. Cine poate salva lumea şi ce secret ascunde Marcus? Aflăm din cel mai nou film al celebrei serii, “Terminator Salvation: The Future Begins” – o producţie Sony Pictures regizată de McG, care a devenit cunoscut publicului datorită blockbusterului “Charlie’s Angels” şi videoclipurilor pentru formaţiile Offspring ("Pretty Fly For a White Guy" şi "Why Don’t You Get a Job?") şi Cypress Hill ("Illusions" şi "Throw Your Hands în The Air").

“Terminator Salvation: The Future Begins”  este disponibil pe DVD şi Blu-ray în hypermarketuri şi în magazinele de specialitate, precum şi pe www.mymovie.ro, la un preţ recomandat de 49,9 lei (DVD), 69,9 lei (ediţie DVD pe două discuri, în carcasă metalică) şi 149,9 lei (Blu-ray). Distribuit de Prooptiki România. Partener: Laser Megazone.

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *