metalshow

Terminale gratuite la alegere și trafic generos de date pentru streaming video, cu noul portofoliu Vodafone Super Red Duo

• Abonații Super Red Duo pot alege, pe lângă terminalul inclus, între un al doilea smartphone, o tabletă sau un SIM de date cu trafic inclus, gratuit
• Fiecare SIM principal din abonament are inclus și un bonus de date nelimitate, timp de trei luni
• Abonamentele includ acces la conținut video generos prin aplicatia HBO GO, ce poate fi accesată simultan pe ambele terminale incluse in pachet

Utilizatorii Vodafone România beneficiaza de acum de terminale gratuite la alegere și trafic generos de date, pentru streaming video, la fiecare nou abonament Super Red Duo.

“Rețeaua noastră Supernet 4G, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce și date din România pentru al doilea an consecutiv, a devenit garantată pentru toți utilizatorii noștri. Mai mult decat atât, rețeaua noastră este optimizată pentru video și, ca parte a celei mai recente promoții pentru abonați, utilizatorii Super Red Duo pot accesa o bogată colecție de conținut video și pot face streaming de filme și seriale, cu Internet nelimitat, bucurându-se de libertatea celei mai bune experiențe de date”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus și un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. În plus, și al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de două luni.

Abonamentele includ și acces la conținutul video generos disponibil în aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse în pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme și seriale din aplicație. Primul SIM include acces la HBO GO pe întreaga perioadă contractuală, iar și cel de-al doilea SIM oferă acces la conținutul video din aplicație, timp de două luni.

Beneficiile incluse în fiecare nou abonament Super Red Duo sunt listate in următorul tabel:

Tip abonament

Super Red Duo 19

Super Red Duo 25

Super Red Duo 35

Super Red Duo 49

Smartphone recomandat

Vodafone Smart Speed 6

Samsung Galaxy J1 (2016)

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy A5 (2016)

Convorbiri naționale

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Trafic de date

3 GB

4 GB

5 GB

8 GB

Access HBO GO gratuit timp de 24 luni

Beneficii suplimentare, la alegere între:

Smartphone și convorbiri naționale nelimitate

Vodafone Smart 7 Mini și 1 GB date

Vodafone Smart 7 Mini și 1 GB date

Vodafone Prime 7 și 2,5 GB date

Samsung Galaxy J1 (2016) și 5 GB date

SIM suplimentar și convorbiri naționale nelimitate

3 GB date

3 GB date

7 GB date

N/A

Tabletă

Vodafone Smart Tab 7 și 1 GB date

Vodafone Smart Tab 7 și 1 GB date

Asus Zen Pad 8 și 3 GB date

Samsung Galaxy Tab A și 5 GB date

 

Noile abonamente beneficiază de o campanie de promovare ce încurajează toți românii să acceseze conținut video de calitate, oriunde și oricând, prin sloganul “Binging nelimitat – Vezi episod dupa episod în Supernet 4G”, prin intermediul servicului HBO GO. Noua campanie de comunicare se desfășoară în mediile ATL, outdoor, print, online și TV.

Mai multe informații despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *