free download 78 travel guides written by experts

Terapie pentru crima

Terapie pentru crimaBogdan Hrib, Kiki Vasilescu
Editura Tritonic

Iata ca avem ocazia de a prezenta si prima novelizare din Romania, conform informatiilor primite de la editura. Un scenariu al lui Kiki Vasilescu citit de Bogdan Hrib cu ceva ani in urma si transformat, adaptat (cu minime modificari insa) pentru a putea fi lansat ca un roman. La final de septembrie 2014 a avut loc si lansarea oficiala a cartii si a filmului.

Povestea are in centru o femeie care considera ca ar putea scapa de rate si probleme daca ar fi asasin profesionist. Ar putea avea contracte, precum cei din filme, ar putea avea bani pentru toate si o viata usoara.

Ea merge la un psihiatru care sa o ajute, sa o intareasca, sa o faca sa fie capabila sa omoare. Evident, acesta o considera nebuna.

Totul pare a fi insa o parodie, cu situatii care in mod clar te fac sa zambesti: cu antrenamente care, considera ea, ii ies bine insa care, in realitate, lasa urme; cu incercari de ochire ratate; cu arme departe de cele ale adevaratilor profesionisti; cu tarife mici. Mai mult, asa cum va descoperi, cu prejudecati impotriva asasinelor profesioniste si cu barbati care nu doresc sa existe femei in bransa. Sa mai adaugam si ca eroina avea reticente in a omori oameni care au animale?

Asa cum poate v-ati dat deja seama, Matilde reuseste sa faca rost de primul ei contract. Mai corect spus, „impresarul” ei ii face rost. Lucrurile se complica insa. Apar rasturnari de situatie si tipi cu adevarat duri. Chiar si un ucigas profesionist.

Cum si, mai ales, daca se va descurca aflati din roman.

Ceea ce adaugam noi este ca da, veti gasi capitole, insa „subcapitolele” sunt scene. Veti gasi ironie fina, situatii amuzante si personaje neaose. Un lucru este cert: nimic nu e, de fapt, ca in filme in realitate.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *