free download 78 travel guides written by experts

Teodora Enache invitata speciala la Valentine’s Day Charity Ball

Binecunoscuta interpretă de jazz, Teodora Enache, s-a alăturat evenimentului de strângere de fonduri al Fundației Blue Heron, pentru a susține Programul de Burse Universitare destinat tinerilor aflați în dificultate – tineri orfani sau abandonați, care urmează studii academice.

În data de 12 februarie, Palatul Ghika găzduiește a V-a ediție a Valentine’s Day Charity Ball unde peste 250 de invitați din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civilă și presă se vor bucura de un moment artistic rafinat oferit de Teodora Enache și instrumentiști redutabili din Ungaria, Istvan Gyarfas la chitară și Balazs Berkes la contrabas.

„Sunt fericită să particip din nou la un proiect umanitar minunat și faptul că este organizat de echipa lui Mike Costache, pe care îl apreciez foarte mult, îmi sporește convingerea că vom reuși să ajutăm acești copii. Iar muzica este un mijloc extraordinar de deschidere a inimilor către puritate și compasiune”, a declarat Teodora Enache.

La primul eveniment public de strângere de fonduri al Blue Heron, care a avut loc de Ziua Națională a României în 2004, Teodora a fost invitată specială a Fundației și a Consulatului General al României la Los Angeles.

„După șapte ani, Teodora este din nou alături de noi, oferind un cadou muzical oaspeților noștri. Sunt mândru și onorat că a acceptat să facă o prelansare a noului ei album la balul nostru. Împreună sper să reușim să câștigăm susținerea invitaților în cauza noastră”, a declarat Mike Costache, director de strategie și fundraising al Fundației Blue Heron.

Anul acesta, cu ajutorul donatorilor din România și Statele Unite, Fundația și-a propus să ofere 50 de burse noi în valoare de o mie de euro anual pentru fiecare student.

Invitații la eveniment vor putea asculta în premieră piese de pe noul album al Teodorei, care va fi lansat duminică, 13 februarie. "A child is born" este un album de jazz pur, un jazz cu totul dezbrăcat de invențiile contemporane, lipsit de atributele sunetelor moderniste.

Bucuresti, 06.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *