Baby Boom Show Virtual

Teo Trandafir si Mihai Ghita le ureaza romanilor “La multi ani!” de ziua lor, intr-o editie speciala

KanalDDe 1 Decembrie, Teo Trandafir si Mihai Ghita le vor spune romanilor, in direct, “La multi ani!”, in editia speciala a emisiunii “Teo Show”. Teo si Mihai, invesmantati in costum popular, sarbatoresc Ziua Nationala spunand “Imi place Romania!” intr-un duet impartasind valori simple, dar cu adevarat importante.

“Vom afla povesti cu romani talentati, frumosi, care canta si danseaza din tot sufletul. Nu uitam nici de traditii, o batrana vine tocmai din Valea Bistritei sa ne demonstreze ca ce e romanesc nu piere. Batrana care nu a purtat niciodata, pe care toata lumea o stie de , ne va arata cum se fac si cum se poarta cu mandrie opincile”, spune Mihai Ghita.

Platoul va rasuna de muzica traditionala si de glumele neaose care ii fac romanului viata mai frumoasa, atunci cand se afla la bucurie, dar si la necaz.

“Va vom oferi emotii care sa ne ne apropie si sa ne faca sa ne simtim mandri ca suntem romani. Va invit sa ne bucuram impreuna de ziua noastra!”, declara Teo Trandafir.

Teo TrandafirDintre invitatii in platoul “Teo Show”, de 1 Decembrie, amintim pe Lidia Buble, care va interpreta piesa ”Simtim la fel” in cu totul alt registru decat ne-am obisnuit, trupa “Maxim”, ale carei “Sarutari criminale” vor rasuna pe ritmuri populare, si taraful Varbilau.

Nu ratati luni, 1 Decembrie, de la ora 16.45, o editie speciala a emisiunii “Teo Show”, in care sa sarbatorim impreuna bucuria de a fi romani!

Bucuresti, 28.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *