free download 78 travel guides written by experts

Teo Trandafir,  premiata de Consiliul National al Audiovizualului

Teo Trandafir a fost premiata de Consiliul National al Audiovizualului pentru revenirea pe micul ecran in cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

Teo Trandafir le-a marturisit telespectatorilor ca premiul este dedicat managementului Kanal D care si-a dorit ca formatul emisiunii “Teo Show” sa-si pastreze linia editorial curata, iar in platoul emisiunii sa fie invitati oameni care au ceva de spus, personalitati cu povesti de viata interesante.

“Premiul asta nu e al meu, este al oamenilor care au avut ideea ca eu sa vin la Kanal D, al celor care puteau sa-mi spuna in fiecare zi: «Hai sa o lasam mai jos!». Dedic premiul acesta managementului Kanal D, cu toata iubirea. Incercam sa aducem in emisiune oameni care au intr-adevar ceva de spus. Ar fi fost foarte usor pentru cei din conducere, care vad audientele in fiecare zi, sa ne roage sa <o lasam mai jos>, dar n-au facut-o”, a spus Teo Trandafir.

Pe Teo o puteti vedea in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, prezentand emisiunea care ii poarta numele, la Kanal D.

Bucuresti, 11.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *