free download 78 travel guides written by experts

Teo se desparte de Romantica

Vineri, 21 decembrie, de la ora 20.00 s-a desfăşurat ultima ediţie a emisiunii lui Teo Trandafir la postul Romantica. Asa cum a fost anunţat, postul Romantica a ţinut să se despartă de Teo mulţumindu-i pentru tot ceea ce a făcut de la momentul lansării de acum nouă luni şi până acum.
   
În ultima parte a emisiunii, dialogul lui Teo cu invitaţii Viorica şi Ioniţă din Clejani a fost întrerupt de un mesaj venit în casca vedetei: “Uită-te la uşile din platou!”. A fost momentul în care Ioana Oprea, prezentatoarea ştirilor de la Romantica, a venit cu un buchet mare de flori şi câteva cadouri de suflet pentru Teo. Surpriza a fost completă, întrucât producătoarea emisiunii, Andreea Godeanu, nu a ştiut până în chiar timpul emisiunii de ceea ce fusese pregătit. Cadoul pentru Teo a constat într-un medalion din aur cu numele postului, lucrat manual şi un document video cu amintiri dragi de la pregătirile pentru lansare şi desfăşurarea primei emisiuni TeoViziunea. Emoţia lui Teo a fost evidentă şi cuvintele sale înainte de pauza publicitară au fost rostite printre sughiţuri de plâns: “O asemenea despărţire nu se întâmplă în televiziuni. De obicei, televiziunile şi vedetele lor se înjură, se păruiesc şi se judecă. Eu nu pot să fac asta niciodată, dar ceea ce se întâmplă în momentul ăsta şi cât de frumos mă despart de postul meu, nu ştiu, mi se pare… mi se pare foarte tare”.
   
“Dragă Teo, pentru că ai dăruit echipei şi telespectatorilor noştri din energia, umorul şi optimismul tău, meriţi un mulţumesc” a fost mesajul care a însoţit acest document video, semnat de întreaga conducere a postului.

Romantica va continua să păstreze spiritul pozitiv, energic şi optimist în toate programele sale. “În acest final de an le mulţumim telespectatorilor noştri nu pentru că se uită la noi ci pentru că reuşesc să meargă mai departe în fiecare zi şi pentru că găsesc energia de a lupta cu toate şi de a zâmbi. Iar noi dorim ca măcar un strop din energia asta să o obţină şi cu ajutorul nostru, prin intermediul mijloacelor pe care o televiziune le are pentru a te distra şi a te face să zâmbeşti. Unul din modurile în care am reuşit aceasta este şi prin intermediul lui Teo, pentru asta ea merită un mulţumesc. Ii dorim mult succes lui Teo mai departe, iar anul viitor Romantica promite să fie şi mai apropiată de telespectatori şi de gândurile lor” declară  Mădălina Rădulescu, directorul executiv al postului.

Bucuresti, 24.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *