free download 78 travel guides written by experts

Teo are plaja ei, la Mamaia

“Plaja lui Teo”, emisiunea estivala prezentata de Teo Trandafir, in direct, de la malul marii, incepe luni, 30 iunie, la Kanal D

Incepand de luni, 30 iunie, Teo se muta la mare, cu “Plaja lui Teo”, o emisiune estivala plina de buna dispozitie, umor, muzica, dans si invitati speciali, concursuri si surprise atat pentru telespectatori, cat si pentru cei prezenti pe plaja, alaturi de echipa emisiunii.

Show-ul “Plaja lui Teo” va fi transmis, in direct, de la Crema Beach Mamaia, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45.

Teo Trandafir: “Am si eu plaja mea… «Plaja lui Teo». N-am muncit degeaba o viata-ntreaga! Pot sa-mi aduc toti prietenii acolo, iar pe cei care nu au cum sa ajunga pe «Plaja lui Teo», sa simta nisipul in ureche, ii invit sa se distreze cu noi din fata micilor ecrane, in fiecare zi, de la 16.45, la Kanal D! Iti promitem marea cu sarea si chiar ne tinem de cuvant! Va fi o vara nebuna!“

Distractia acestei veri se muta pe “Plaja lui Teo”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45, in direct de la Crema Beach Mamaia, numai la Kanal D! Nu ratati cea mai nastrusnica experienta estivala, fiti cu ochii pe “Plaja lui Teo”!

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *