Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tensiunea, din nou la cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu

Voci din afara competiţiei vin să vorbească despre Adrian, Mărioara şi situaţia lor în competiţie!

Şirul interminabil de conflicte între Adrian, Mărioara şi ceilalţi concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu continuă! În ultima perioadă, situaţia tinde să scape de sub control, ajungându-se la ameninţări dure, insulte, agresivitate verbală şi gesturi extreme! Pentru a clarifica situaţia tensionată, vor fi invitate sâmbăta aceasta la Gala Săptămânii şi alte persoane din exteriorul competiţiei, printre care mama Andradei aflată în conflict cu Adrian, Diana, fostă concurentă şi Bianca, martoră la o discuţie secretă între Andrada şi Adrian. De asemenea, vor exista intervenţii telefonice pentru a clarifica situaţia tensionată în care se află din nou Adrian.

Tot la Finala Săptămânii, telespectatorii vor descoperi cum mai stau concurenţii cu dragostea. Pentru moment, în competiţie sunt două cupluri, însă, de curând, ceva s-a petrecut între Edina şi Octavian! Dacă au decis să formeze un cuplu sau se orientează spre alte persoane, veţi descoperi la Finala Săptămânii, sâmbătă de la ora 14.00 şi de la ora 17.00.

La sfârşitul Galei, cei de acasă vor afla şi ce se va întâmpla cu cei doi băieţi propuşi săptămâna trecută spre eliminare: Octavian şi Imre! Pentru ei, competiţia s-ar putea sfârşi aici!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *