free download 78 travel guides written by experts

Tensiunea creste la X Factor

Bootcamp-ul, cea de-a doua etapã a show-ului, se apropie cu paşi repezi

Audiţiile X Factor se apropie de marele deznodãmânt, astfel cã atunci când se vor fi terminat cele şase ediţii ale show-ului, prin faţa juriului vor fi trecut deja câteva sute de concurenţi, din cei peste 5000 înscrişi în show. În tabãra de pregãtire, aproape 200 de concurenţi vor încerca din rãsputeri sã demonstreze cã au factorul X. Tensiunea creşte, cu atât mai mult cu cât la finalul taberei de pregătire vor române doar cei mai buni 24 de concurenţi. Juraţii au şi ei emoţii pentru că sunt foarte aproape de a afla ce categorie de concurenţi vor coordona mai departe în show.

Emoţii, teste de foc, antrenamente cu specialişti în canto şi coregrafie, dar şi eliminări. Aşa s-ar descrie pe scurt, cea de-a doua etapă a super show-ului X Factor – tabăra de pregătire. Cei aproape 200 de concurenţi selectaţi de juriul X Factor la finalul audiţiilor vor fi supuşi în această etapă unor teste mult mai riguroase care le vor da ocazia să demonstreze că au factorul X Tensiunea creşte, cu atât mai mult cu cât la finalul taberei de pregătire vor române doar cei mai buni 24 de concurenţi. Emoţiile nu îi vor copleşi doar pe participanţi, ci şi pe cei trei juraţi, pentru că sunt foarte aproape de a afla ce categorie de concurenţi vor coordona mai departe în show.

Printre concurenţii care i-au lãsat fãrã cuvinte pe juraţii super show-ului s-a numãrat şi Ioan Man -omul care l-a făcut pe Dan Bittman să plângă în hohote, şi cu siguranţă, cel puţin jumătate dintre telespectatori, a adus pe scena X Factor o infuzie de optimism, o voce superbă şi o melodie deosebită: You raise me up! Faptul că este nevăzător, nu îl împiedică pe Ioan Man să ducă o viaţă absolut normală. “Ai trei milioane de DA, trei ar fi prea puţini:, a fost concluzia juriului după prestaţia lui.

Cã visul ei prinde aripi a simţit şi frumoasa Iulia, din Bârlad, concurenta care s-a prezentat la audiţiile X Factor desculţã, dar foarte sigurã pe ea. La doar 17 ani, are o poveste de viaţã incredibilã: şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva un prieten de la înec. Încã de la primele acorduri ale piesei „I have nothing”, i-a cucerit pe toţi cu vocea sa caldã, profundã şi de-a dreptul emoţionantã. Juraţii X Factor şi-au dat verdictul încã dinainte ca tânãra sã termine de interpretat piesa pe care le-o pregãtise. S-au ridicat în picioare cu toţii, fermecaţi pe loc de cântãreaţa desculţã. „Eşti divinã!” i-a spus Delia, în timp ce Cheloo nu a mai vrut sã spunã nimic, doar un simplu „Da!”

Numărul mare de concurenţi veniţi la audiţii, momentele savuroase care fac în fiecare duminică deliciul telespectatorilor, dar şi succesul pe care acest sezon X Factor l-a înregistrat în rândul românilor i-a făcut pe producătorii super show-ului de la Antena 1 să le ofere telespectatorilor o porţie dublă de X Factor. Începând de pe 21 octombrie, atât serile de duminică, cât şi cele de luni, vor sta sub semnul factorului X. Astfel, pe 21 şi 22 octombrie, românii vor putea urmări ultimele două episoade de audiţii.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *