free download 78 travel guides written by experts

Tenerife, propunerea Wizz Tours ca destinaţie exotică de vacanţă în sezonul rece 2016-2017 (2)

Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion + hotel în reţeaua în continuă creştere Wizz Air, propune clienţilor săi din România, Tenerife, o nouă destinaţie exotică de vacanţă pentru sezonul de iarnă.

Pachetele (zbor şi cazare) încep de la 2.300 de lei, 7 nopţi de cazare pentru două persoane, şi se pot rezerva rapid pe site-ul wizztours.com.

Tenerife este una dintre cele mai mari şi mai populare insule dintre Canare, din Oceanul Atlantic, şi poate fi locul potrivit pentru o lună de miere romantică, pentru familişti, dar şi pentru cei dornici să petreacă timp în cluburi. Totodată, nu îi dezamăgeşte nici pe amatorii de shopping, care vor găsi aici preţuri atractive, sau pe cei veniţi special pentru sporturi nautice sau scufundări. Insula poate fi numită un loc al contrastelor naturale, cu plaje spectaculoase, peisaje selenare stâncoase şi un deşert de nisip, toate dominate de vulcanul încă activ El Teide, înalt de 3.718 m, cu vârful acoperit de zăpadă unde se poate şi schia.

La fel ca şi Dubaiul, considerat una dintre atracţiile exotice pe tot parcusul anului, şi Tenerife, prin clima şi aşezarea sa (Sahara se află la doar 100 de km depărtare, iar din acest motiv temperaturile nu scad sub 20 de grade, ploile sunt rare, iar apa oceanului caldă) devine una dintre destinaţiile preferate de turiştii de pretutindeni.

Pe de altă parte, turiştilor care preferă soarele mai blând din Malta, Cipru, Spania sau Israel, Wizz Tours le pune la dispoziţie pachete de călătorie cu preţuri accesibile.

OFERTE DE PACHETE DE CĂLĂTORII – ZBOR + HOTEL:

Destinaţia

Pachet (nr. zile)

Tarife de la*

Malta

7 zile

599 RON

Cipru

7 zile

599 RON

Alicante (Costa Blanca)

7 zile

599 RON

Malaga (Costa del Sol)

7 zile

699 RON

Tel Aviv

3 zile

799 RON

 
Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours, declară: “Preţurile atractive pe care le practicăm, dar şi selecţia vastă de opțiuni de cazare sunt factorii cheie pentru români în alegerea vacanţei prin Wizz Tours. În plus, platforma noastră le oferă flexibilitate clienților noștri pentru a-și construi propriul lor pachet de vacanță, dar asigură acest lucru și printr-o economie semnificativă în ceea ce privește prețul, care este importantă pentru orice călător. Selecția de oferte de cazare (de la simple apartamente la hoteluri de lux de 5 stele), precum și serviciile de călătorie în dezvoltare (asigurare de călătorie, închirieri auto, transfer de la/la aeroport) toate sunt perfect adaptate nevoilor clienților noștri. Ne bucurăm să le oferim acestora, în timpul sezonului rece, o alternativă, de aceea pachetele noastre pentru destinaţiile exotice, cu soare permanent, sunt special concepute pentru un maximum de confort la un cost redus. Tenerife, ultima destinaţie intrată în portofoliul Wizz Tours, oferă o multitudine de moduri de a petrece o vacanţă de neuitat, iar clienţii se pot bucura la maximum de tot ce oferă insula. De restul ne ocupăm noi.”

* Prețul pentru 1 persoană, cazarea și zborul cu toate taxele incluse, plus un bagaj de cabină mic (42 X 32 X 25 cm) pe persoană, în măsura disponibilităţii. Fiecare piesă de bagaj de cabină mare (56 X 45 X 25 cm) şi bagaj de cală pot fi subiectul unor taxe suplimentare. Unele hoteluri pot percepe taxe suplimentare.

Despre Wizz Tours

Wizz Tours este o platformă de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est. Wizz Tours furnizează o largă varietate de pachete de călătorii, atât pentru relaxare, cât şi pentru afaceri, city-break-uri, sau vacanţe de vară şi de iarnă. Cu Wizz Tours pasagerii pot călători mai uşor, mai rapid şi mai rentabil prin opţiunea convenabilă de a achiziţiona împreună bilet de avion şi cazare, dar şi primind suport în limba locală. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 450 de rute în Europa şi afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *