metalshow

Tendinte avangardiste la Styling Corner

La Băneasa Shopping City

Sâmbătă și duminică, pe 5 şi 6 martie, doamnele și domnișoarele se vor răsfăța din nou la Styling Corner în Băneasa Shopping City începând cu ora 13:00.

Atmosfera glam și show-urile oferite de profesioniști vor încânta și vor convinge reprezentantele sexului frumos că o schimbare de look este un “must” pentru noul sezon.

La Styling Corner beneficiezi de servicii de îmbunătăţire a fizionomiei feţei printr-o simplă micro-pigmentare (machiaj semi-permanent). Esteticianul Diana Gulan va demonstra acest lucru şi sâmbătă şi duminică de la ora 13:00 până la ora 20:00.

Hairstyliștii de la Evidence Beauty Salon și Geta Voinea Hair & Beauty Salon vor realiza schimbări de look în ton cu trendurile actuale, iar Perfect Nails va oferi servicii de manichiură şi pictură pe unghii.

Make-up artiştii de la M.A.C vor reinventa look-uri, spre deliciul doamnelor ce cu siguranţă vor dori să fie machiate precum vedete de pe catwalk-uri internaționale. The Body Shop va oferi sesiuni de make-up, sfaturi și demonstrații.

Și pentru că visăm la o siluetă perfectă, Styling Corner-ul are soluţia ideală: sport sub supravegherea profesioniștilor de la World Class Health Academy, tratamente pentru tonifiere de la Silhouette dar și sfaturi neprețuite din partea chirurgului plastician Marek Vâlcu.

Maria Păuna va dezvălui secretele Madonnei în materie de machiaj. Recomandările ei pentru acest sezon includ make-up cât mai simplu și mai natural și crème cu texturi lejere.

Adina Buzatu va acorda sfaturi prețioase doamnelor și domnișoarelor despre cum să se îmbrace “la modă” în concordanța cu vestimentația partenerului și despre ceea ce înseamnă bunul gust în fashion.

Bijuteriile sunt și ele importante în completarea ținutelor iar Cielo Venezia 1270 va demonstra acest lucru arătând la Styling Corner cele mai noi modele de bijuterii și chiar va prezenta coroana Miss Italia 2010, ce face parte din colecția Miluna.

Luana Ibacka, admiratoare declarată a produselor bio, a fost prezentă pe 26 februarie la Styling Corner şi a fost încântată de opțiunile estetice bio oferite: masaje cu uleiuri esențiale organice Sabon, dar și sesiuni de epilare cu zahăr, oferite de salonul EverGreen. Toate acestea se vor repeta şi în acest weekend.

Special pentru acest weekend, Băneasa Shopping City îndeamnă la originalitate și lansează un concurs: participanţii trebuie să completeze formularul de pe profilul Facebook al centrului comercial şi să adreseze câte o întrebare specialiştilor în fashion, make-up şi sănătate. Dacă întrebarea este auzită pe scena Styling Corner-ului în weekend-ul 5-6 martie, se poate câștiga una din cele 20 de ședințe de rejuvenare sau una din cele 20 de ședințe de epilare definitivă oferite de Clinica Academica Medical.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *