Shadow

Tempo si Raiffeisen Bank deschid portile fabricii de afaceri pentru antreprenori

Factory by Raiffeisen Bank este o initiativa unica pe piata locala a serviciilor bancare si de consultanta de business. Este un program de creditare a startup-urilor, desfasurat pe www.raiffeisenfactory.ro, o platforma digitala destinata sprijinirii antreprenorilor care fie se afla la inceput de drum, fie au nevoie de ajutor pentru a-si pune in practica ideea de afaceri. Conceptul campaniei, livrat de Tempo Advertising, pleaca de la pozitionarea Raiffeisen Bank. Ca banca responsabila, Raiffeisen Bank doreste incurajarea oamenilor care FAC, a antreprenorilor care produc de la zero bunuri si servicii, prin idei inovatoare. In acest mod, reusim sa contribuim, impreuna, la dezvoltarea economiei si societatii.

Tempo si Raiffeisen Bank deschid portile fabricii de afaceri pentru antreprenori

Factory by Raiffeisen Bank este locul in care se produc afaceri: ideile colectate sunt asezate pe banda de asamblare pentru a prinde contur si a deveni ulterior realitate. Programul vizeaza start-up-urile cu pana la doi ani de experienta, oferind sprijin financiar antreprenorilor prin credite de pana la 50.000 de euro, in conditii avantajoase. Pe langa posibilitatea de a inscrie un proiect pentru finantare, platforma ofera resurse si informatii utile pentru antreprenori, precum si stiri de interes pentru ei.

Astfel, orice antreprenor care face primii pasi in lumea afacerilor, care are nevoie de indrumare sau intentioneaza sa verifice viabilitatea unei idei de business poate vizita diferite “sectii” ale fabricii, de la Depozitul de idei la raftul cu Unelte pentru ucenici, panoul de Stiri sau Atelierul video.

Programul Factory by Raiffeisen Bank a fost organizat sub forma unui concurs de proiecte in doua etape: pre-inscrierea (5-20 martie), in care utilizatorii s-au putut familiariza cu resursele si functionalitatile platformei, precum si cu conditiile de accesare a finantarii, respectiv etapa de inscriere (20 martie-22 aprilie), in care viitorii antreprenori pot participa la concursul de proiecte completand formularul electronic disponibil pe platforma. La finalul concursului, pana la 100 de proiecte vor fi acceptate pentru finantare, in urma unui proces de selectie realizat de reprezentantii bancii.

“Raiffeisen Bank vrea sa puna in lumina creativitatea, ingeniozitatea, curajul de a cauta mereu solutii mai bune, precum si munca responsabila a antreprenorilor, cea mai pretioasa resursa a Romaniei. Suntem incantati sa fim alaturi de ei si sa le oferim un sprijin care, cu siguranta, va sta la originea multor povesti de succes.”, a spus Corina Vasile, directorul de comunicare si relatii publice al Raiffeisen Bank.

“Factory by Raiffeisen Bank este un proiect de care, ca agentie de comunicare nascuta dintr-o initiativa antreprenoriala, ne simtim foarte aproape. Campania de comunicare completeaza si dezvolta acele elemente ale brandului Raiffeisen puse in lumina de recenta sa campanie: responsabilitate, siguranta, respect pentru munca, incredere si optimism. Suntem mandri sa fim parte a acestui proiect,” a spus Razvan Mitoiu, director de creatie al Tempo Advertising.

Din echipa de dezvoltare a proiectului au facut parte:

Din partea Raiffeisen Bank

Echipa de produs IMM: Monica Udrescu, Teodora Petre, Bianca Chisulescu
Echipa de PR: Corina Vasile, Alice Papa
Echipa de marketing: Doris Dezzani, Doina Matei, Madalina Floria, Mariana Preda, Dana Bosoteanu

Zenith Media – partener al Raiffeisen Bank in proiect, pentru promovare media

MediaTrust – partener al Raiffeisen Bank in proiect, pentru selecție stiri pe platforma

Din partea Tempo Advertising:

Mihai Preotu – Strategy Director
Razvan Mitoiu – Creative Director
Gabriel Coman – Senior Copywritter
Lucian Militaru – Senior Art Director
Bogdan Firu – DTP
Paul Nastase – Productie
Raluca Berescu – Group Account Director
Elena Pomarac – Account Director
Andreea Racoceanu – Account Executive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *